8 89081 Megapat Katılım 26 Eylül 2015 Mesajlar 186 Çözümler 1 20 Nisan 2017 #11 Bende kaspersky diyorum. Kaspersky Total Security en iyisi.
T Türkçesever Hectopat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 631 20 Nisan 2017 #12 Arkadaş Norton ile Avast sormuş sadece. Kaspersky sormamış. Tercihlere saygı duymak gerek.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.502 Makaleler 35 Çözümler 78 20 Nisan 2017 #13 Avast!'ın ücretli ücretsiz hiçbir ürününü önermem. Norton'un kalitesi sorgulanmaz. Norton Security Premium alabilirsin.
Avast!'ın ücretli ücretsiz hiçbir ürününü önermem. Norton'un kalitesi sorgulanmaz. Norton Security Premium alabilirsin.
Ertuğrul Alaca Hectopat Katılım 22 Nisan 2017 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2017 #14 Ben şuan Avast Premier ücretli sürümünü kullanıyorum Tamindir.com dan hediye gelmişti kullanmakta yanlışmı yapıyorum not:Windows 10 orijinal.
Ben şuan Avast Premier ücretli sürümünü kullanıyorum Tamindir.com dan hediye gelmişti kullanmakta yanlışmı yapıyorum not:Windows 10 orijinal.
T Türkçesever Hectopat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 631 22 Nisan 2017 #15 @Ertuğrul Alaca Avast'ın ücretsiz sürümünü denedim. Varsayılan ayarlarla iyi değildi. Biraz ayarlarla oynamanı öneririm.
@Ertuğrul Alaca Avast'ın ücretsiz sürümünü denedim. Varsayılan ayarlarla iyi değildi. Biraz ayarlarla oynamanı öneririm.
Ertuğrul Alaca Hectopat Katılım 22 Nisan 2017 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2017 #16 Güçlendirilmiş modu etkinleştir var onu etkinleştirdim orta seviyede.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 25 Nisan 2017 #17 Norton Internet Security kullanıyorum ve tavsiye ederim:
T Türkçesever Hectopat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 631 25 Nisan 2017 #18 @ Ertuğrul Alaca "Olası istenmeyen programları (PUPs) tara" gibi bir seçenek olması lazım. Onu da açmanı öneririm en azından.
@ Ertuğrul Alaca "Olası istenmeyen programları (PUPs) tara" gibi bir seçenek olması lazım. Onu da açmanı öneririm en azından.
Ertuğrul Alaca Hectopat Katılım 22 Nisan 2017 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2017 #19 Türkçesever dedi: @ Ertuğrul Alaca "Olası istenmeyen programları (PUPs) tara" gibi bir seçenek olması lazım. Onu da açmanı öneririm en azından. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Kalemlik100 oda işaretli
Türkçesever dedi: @ Ertuğrul Alaca "Olası istenmeyen programları (PUPs) tara" gibi bir seçenek olması lazım. Onu da açmanı öneririm en azından. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Kalemlik100 oda işaretli
E excess Hectopat Katılım 16 Mayıs 2016 Mesajlar 278 5 Mayıs 2017 #20 Bireysel kullanıcılar için en iyi koruma Symantec Norton Security. Kurumsal'da ise Symantec EP, Kaspersky ve F-Secure. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bireysel kullanıcılar için en iyi koruma Symantec Norton Security. Kurumsal'da ise Symantec EP, Kaspersky ve F-Secure. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et