Mustafa Futtu Hectopat Katılım 6 Aralık 2016 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2017 #21 McAFEE
mwsg Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2015 Mesajlar 1.128 Makaleler 1 Yer İstanbul 9 Mayıs 2017 #22 Ben antivirüs kullanmıyorum, aşırı düzeyde korsan yazılım kullanmıyorsanız aynısını tavsiye ederim
ShadYaqz Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Nisan 2015 Mesajlar 4.582 Çözümler 2 9 Mayıs 2017 #23 McAfee nedir ya, nasıl önerebiliyorsunuz?
T Türkçesever Hectopat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 631 9 Mayıs 2017 #24 Mustafa Futtu dedi: McAfee. Genişletmek için tıkla... Sistemi kastırmaktan başka yaptığı bir şey yok. mwsg dedi: Ben antivirüs kullanmıyorum. Aşırı düzeyde korsan yazılım kullanmıyorsanız aynısını tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Kredi kartı bilgilerin ile verilerine dikkat et bence. Bilgisayarına verileri şifreleyen virüs girdiğinde zorlanırsın hazırlıksızsan. Verilerini yedeklemeni öneririm en azından.
Mustafa Futtu dedi: McAfee. Genişletmek için tıkla... Sistemi kastırmaktan başka yaptığı bir şey yok. mwsg dedi: Ben antivirüs kullanmıyorum. Aşırı düzeyde korsan yazılım kullanmıyorsanız aynısını tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Kredi kartı bilgilerin ile verilerine dikkat et bence. Bilgisayarına verileri şifreleyen virüs girdiğinde zorlanırsın hazırlıksızsan. Verilerini yedeklemeni öneririm en azından.