Avast Premium Security uygulamaları zarar verir mi?

kzsk123

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, bundan birkaç gün önce Avast'ı etkinleştirdim, Avast'ın proglamlarını da indirdim, sizce bir zararı var mıdır?
Bir şey olur diye sildim programları🥶

Son düzenleme:
Merhabalar, bundan birkaç gün önce Avast'ı etkinleştirdim, Avast'ın proglamlarını da indirdim, sizce bir zararı var mıdır?
Bir şey olur diye sildim programları🥶

Virüs indirdiniz(!) hocam Avast berbat bence Kaspersky ya da Bitdefender kullanın kendisini virüs olarak gören tek program Avast.

Ne alaka? Bir anti-virüs programı neden durduk yere temiz olan dosya silsin? Zararlıysa temizler.
Virüs indirdiniz(!) hocam Avast berbat bence Kaspersky ya da Bitdefender kullanın kendisini virüs olarak gören tek program Avast.
Bıktık... Olay 7-8 yıl önce yaşandı. Fanboyluk yapmayın.

Ne alaka? Bir anti-virüs programı neden durduk yere temiz olan dosya silsin? Zararlıysa temizler.

Bıktık... Olay 7-8 yıl önce yaşandı. Fanboyluk yapmayın.
Ben kaspersky kullan diye bağırdım mı acaba?Bitdefender seçeneğini de sundum. @24099 @Murat5038 hocalarım kesin bilgi verir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı