Merhabalar, bundan birkaç gün önce Avast'ı etkinleştirdim, Avast'ın proglamlarını da indirdim, sizce bir zararı var mıdır?
Bir şey olur diye sildim programları![]()
Tamam... Teşekkürler.Virüs indirdiniz(!) hocam Avast berbat bence Kaspersky ya da Bitdefender kullanın kendisini virüs olarak gören tek program Avast.
Bıktık... Olay 7-8 yıl önce yaşandı. Fanboyluk yapmayın.Virüs indirdiniz(!) hocam Avast berbat bence Kaspersky ya da Bitdefender kullanın kendisini virüs olarak gören tek program Avast.
Ben kaspersky kullan diye bağırdım mı acaba?Bitdefender seçeneğini de sundum. @24099 @Murat5038 hocalarım kesin bilgi verir.Ne alaka? Bir anti-virüs programı neden durduk yere temiz olan dosya silsin? Zararlıysa temizler.
Bıktık... Olay 7-8 yıl önce yaşandı. Fanboyluk yapmayın.
Arkadaş yanlış bilgi veriyor. Avast'ı resmi sitesinden indirdiyseniz tamamen güvenli bir programdır. Ama diğer programları (örneğin VPN) ihtiyacınız yoksa indirmenize gerek yok. Zorunlu değil.Tamam... Teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.