Lusadris Megapat Antibiyotik Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 1.251 Çözümler 111 3 Eylül 2025 #11 hylexy4 dedi: Roblox oynanır mı peki daha çok Discord giriliyormuş GoodbyeDPI ile. Ve GitHub'tan indireceğim değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam sen en iyisi GoodbyeDPI kullan. WARP da işini görür ama pingini arttırabilir biraz. Senin amacın sadece Discord ve Roblox olduğu için en iyi çözüm GoodbyeDPI. İnternet hızını hiç etkilemez.
hylexy4 dedi: Roblox oynanır mı peki daha çok Discord giriliyormuş GoodbyeDPI ile. Ve GitHub'tan indireceğim değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam sen en iyisi GoodbyeDPI kullan. WARP da işini görür ama pingini arttırabilir biraz. Senin amacın sadece Discord ve Roblox olduğu için en iyi çözüm GoodbyeDPI. İnternet hızını hiç etkilemez.
Omer7hd Picopat Katılım 13 Temmuz 2025 Mesajlar 876 Çözümler 4 Yer Santa Fe Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2025 #12 hylexy4 dedi: girmiyor hocam bir çok kez denedim Genişletmek için tıkla... O zaman GoodByeDPI kullanın.
hylexy4 dedi: girmiyor hocam bir çok kez denedim Genişletmek için tıkla... O zaman GoodByeDPI kullanın.
hylexy4 Femtopat Katılım 31 Mart 2025 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2025 #13 hocam goodbyedpi gerçekten güvenlimi arkadaşım rus sunucusu patladı falan dedi hylexy4 dedi: hocam goodbyedpi gerçekten güvenlimi arkadaşım rus sunucusu patladı falan dedi Genişletmek için tıkla... bazıları güvenli olmadığını söylüyor
hocam goodbyedpi gerçekten güvenlimi arkadaşım rus sunucusu patladı falan dedi hylexy4 dedi: hocam goodbyedpi gerçekten güvenlimi arkadaşım rus sunucusu patladı falan dedi Genişletmek için tıkla... bazıları güvenli olmadığını söylüyor
Omer7hd Picopat Katılım 13 Temmuz 2025 Mesajlar 876 Çözümler 4 Yer Santa Fe Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2025 #14 hylexy4 dedi: hocam goodbyedpi gerçekten güvenlimi arkadaşım rus sunucusu patladı falan dedi bazıları güvenli olmadığını söylüyor Genişletmek için tıkla... Güvenilir.
hylexy4 dedi: hocam goodbyedpi gerçekten güvenlimi arkadaşım rus sunucusu patladı falan dedi bazıları güvenli olmadığını söylüyor Genişletmek için tıkla... Güvenilir.
slim14 Centipat Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 672 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci. 3 Eylül 2025 #15 Güvenilir o farklı bir yerden rat yemiş olabilir.(ben gibi)
hylexy4 Femtopat Katılım 31 Mart 2025 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2025 #16 slim14 dedi: Güvenilir o farklı bir yerden rat yemiş olabilir.(ben gibi) Genişletmek için tıkla... hocam zaten kendisi avast kullanıyor o kadar takmadım da içime bir kurt düştü ama indireceğim
slim14 dedi: Güvenilir o farklı bir yerden rat yemiş olabilir.(ben gibi) Genişletmek için tıkla... hocam zaten kendisi avast kullanıyor o kadar takmadım da içime bir kurt düştü ama indireceğim