D doblocueniste Centipat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #1 GameLoop'u bilgisayarımda dosya virüs içerdiğinden açılmıyor uyarısı veriyor bir yazıda buna Avast'ın neden olduğunu okudum ve silmek istiyorum ama silinmiyor yönetici izni istiyor silmek için ne yapabilirim? Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
GameLoop'u bilgisayarımda dosya virüs içerdiğinden açılmıyor uyarısı veriyor bir yazıda buna Avast'ın neden olduğunu okudum ve silmek istiyorum ama silinmiyor yönetici izni istiyor silmek için ne yapabilirim? Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.538 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #2 Avast'ın kendi kaldırma aracı var, onu deneyebilirsiniz: Avast Kaldırma Aracı | Avast Clear indir | Avast www.avast.com
Avast'ın kendi kaldırma aracı var, onu deneyebilirsiniz: Avast Kaldırma Aracı | Avast Clear indir | Avast www.avast.com
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 30 Nisan 2021 #3 Şunu deneyin: Avast Kaldırma Programı | Kaldırma İşlemleri İçin aswClear’ı İndir
D doblocueniste Centipat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #4 Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum hallettim yardımınızla çok sağ olun.