ulman Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 828 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2023 #1 Film izleyecektim. Filme tıkladım sonra Avast URL blacklist bulaştığı için siteyle bağlantınızı kesdik dedi. Ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ağustos 2023
Film izleyecektim. Filme tıkladım sonra Avast URL blacklist bulaştığı için siteyle bağlantınızı kesdik dedi. Ne yapmam lazım?
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 21 Ağustos 2023 #2 Korsan film izleyeceksen antivirüsü kapatacaksın. Antivirüs açık kalsın istiyorsan Netflix kullanacaksın.
Korsan film izleyeceksen antivirüsü kapatacaksın. Antivirüs açık kalsın istiyorsan Netflix kullanacaksın.
Fıratt10 Kilopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 3.725 Makaleler 13 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2023 #3 "Blacklist, Türkçe karşılığı olarak kara liste. Bir IP adresi, E-posta adresi veya Domain 'in bilinçli veya bilinçsiz bir şekilde spam mail göndermesi, virüs yayma veya gönderme faaliyetinde bulunması gibi nedenlerle girdiği bir çeşit listedir." Kaynak: Blacklist Nedir? Blacklist'ten Nasıl Çıkılır? | Sıkça Sorulan Sorular.
"Blacklist, Türkçe karşılığı olarak kara liste. Bir IP adresi, E-posta adresi veya Domain 'in bilinçli veya bilinçsiz bir şekilde spam mail göndermesi, virüs yayma veya gönderme faaliyetinde bulunması gibi nedenlerle girdiği bir çeşit listedir." Kaynak: Blacklist Nedir? Blacklist'ten Nasıl Çıkılır? | Sıkça Sorulan Sorular.
ulman Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 828 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #4 Nizel G dedi: Korsan film izleyeceksen antivirüsü kapatacaksın. Antivirüs açık kalsın istiyorsan Netflix kullanacaksın. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı var mı yani.
Nizel G dedi: Korsan film izleyeceksen antivirüsü kapatacaksın. Antivirüs açık kalsın istiyorsan Netflix kullanacaksın. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı var mı yani.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 22 Ağustos 2023 #5 ulman dedi: Sıkıntı var mı yani? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok.