Çağrı Elagöz Hectopat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 88 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2022 #1 Avast antivirüs indirmek istiyorum ancak sitesi açılmıyor. Yardım eder misiniz?
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 27 Kasım 2022 #2 Boş verin. Gereksiz bir antivirüs. Kaspersky Security Cloud Free veya Panda Dome Free çok daha iyidir.
Boş verin. Gereksiz bir antivirüs. Kaspersky Security Cloud Free veya Panda Dome Free çok daha iyidir.
Tyrus Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 1.623 Çözümler 8 27 Kasım 2022 #3 Hocam Avast indirmeyin sakın çöp bir antivirüs Kaspersky indirin. Kaspersky Ücretsiz Antivirüs Tüm Cihazlar İçin | Kaspersky
Hocam Avast indirmeyin sakın çöp bir antivirüs Kaspersky indirin. Kaspersky Ücretsiz Antivirüs Tüm Cihazlar İçin | Kaspersky
5 518679 Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 4.087 Makaleler 3 Çözümler 27 27 Kasım 2022 #4 Çağrı Elagöz dedi: Avast antivirüs indirmek istiyorum ancak sitesi açılmıyor. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Buyrun, kurulum dosyasıdır. avast_free_antivirus_setup_online.exe Görüntüle ve Yandex.Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Bu arada mesajımı çözüm olarak raporlarsanız sevinirim.
Çağrı Elagöz dedi: Avast antivirüs indirmek istiyorum ancak sitesi açılmıyor. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Buyrun, kurulum dosyasıdır. avast_free_antivirus_setup_online.exe Görüntüle ve Yandex.Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Bu arada mesajımı çözüm olarak raporlarsanız sevinirim.
Çağrı Elagöz Hectopat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 88 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2022 #5 Tyrus dedi: Hocam Avast indirmeyin sakın çöp bir antivirüs Kaspersky indirin. Kaspersky Ücretsiz Antivirüs Tüm Cihazlar İçin | Kaspersky Genişletmek için tıkla... Attığınız sitede indirmeye basınca böyle bir siteye atıyor ve hiçbir şey olmuyor.
Tyrus dedi: Hocam Avast indirmeyin sakın çöp bir antivirüs Kaspersky indirin. Kaspersky Ücretsiz Antivirüs Tüm Cihazlar İçin | Kaspersky Genişletmek için tıkla... Attığınız sitede indirmeye basınca böyle bir siteye atıyor ve hiçbir şey olmuyor.
Tyrus Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 1.623 Çözümler 8 27 Kasım 2022 #6 Çağrı Elagöz dedi: Attığınız sitede indirmeye basınca böyle bir siteye atıyor ve hiçbir şey olmuyor. Eki Görüntüle 1586471 Genişletmek için tıkla... Hayır hocam öyle değil fakat AdBlocker kullanıyorsanız olabilir. Dosya Ekleri 22A1C4A5-418B-43F8-885E-DEB67332FAE6.jpeg 126 KB · Görüntüleme: 28
Çağrı Elagöz dedi: Attığınız sitede indirmeye basınca böyle bir siteye atıyor ve hiçbir şey olmuyor. Eki Görüntüle 1586471 Genişletmek için tıkla... Hayır hocam öyle değil fakat AdBlocker kullanıyorsanız olabilir.
Çağrı Elagöz Hectopat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 88 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2022 #7 Tyrus dedi: Hayır hocam öyle değil fakat adblocker kullanıyorsanız olabilir. Genişletmek için tıkla... Ad blocker var sanırım ancak ben kurmadım PC'yi 2.el almıştım sonra format atmaya üşendim. Ancak nasıl kaldıracağımı bilmiyorum.
Tyrus dedi: Hayır hocam öyle değil fakat adblocker kullanıyorsanız olabilir. Genişletmek için tıkla... Ad blocker var sanırım ancak ben kurmadım PC'yi 2.el almıştım sonra format atmaya üşendim. Ancak nasıl kaldıracağımı bilmiyorum.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.044 Makaleler 15 Çözümler 482 Yer Türkiye Cumhuriyeti 27 Kasım 2022 #8 Avast sitesi açılmıyorsa bilgisayar bile yüklenmesini istemiyordur. Kötü bir antivirüs.
5 518679 Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 4.087 Makaleler 3 Çözümler 27 27 Kasım 2022 #9 Çağrı Elagöz dedi: Ad blocker var sanırım ancak ben kurmadım PC'yi 2.el almıştım sonra format atmaya üşendim. Ancak nasıl kaldıracağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Tarayıcınız nedir?
Çağrı Elagöz dedi: Ad blocker var sanırım ancak ben kurmadım PC'yi 2.el almıştım sonra format atmaya üşendim. Ancak nasıl kaldıracağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Tarayıcınız nedir?
Çağrı Elagöz Hectopat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 88 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2022 #10 518679 dedi: Tarayıcınız nedir? Genişletmek için tıkla... Chrome.