Çağrı Elagöz Hectopat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 88 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2022 #21 518679 dedi: O zaman ben size kurulum dosyasının linkini bırakayım. Avast: avast_free_antivirus_setup_online.exe Görüntüle ve Yandex.Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Kaspersky: kav21.3.10.391abtr_25580.exe Görüntüle ve Yandex.Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... İkisini de indirmesini başlattım ilk hangisini öbürünü silecektim ancak ikisi de kilitlendi setupum da fena değil bir sıkıntı mı var acaba. Çağrı Elagöz dedi: İkisini de indirmesini başlattım ilk hangisini öbürünü silecektim ancak ikisi de kilitlendi setupum da fena değil bir sıkıntı mı var acaba. Genişletmek için tıkla... Avast indiremiyoruz tarzı bir şey dedi ve kendini kapattı. Çağrı Elagöz dedi: İkisini de indirmesini başlattım ilk hangisini öbürünü silecektim ancak ikisi de kilitlendi setupum da fena değil bir sıkıntı mı var acaba. Avast indiremiyoruz tarzı bir şey dedi ve kendini kapattı. Genişletmek için tıkla... Kaspersky'da uygulama yükleme kaynağına bağlanılamıyor dedi. Geçenlerde Riot'a ticket atmıştım böyle bir cevap vermişlerdi bununla alakalı olabilir mi?
518679 dedi: O zaman ben size kurulum dosyasının linkini bırakayım. Avast: avast_free_antivirus_setup_online.exe Görüntüle ve Yandex.Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Kaspersky: kav21.3.10.391abtr_25580.exe Görüntüle ve Yandex.Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... İkisini de indirmesini başlattım ilk hangisini öbürünü silecektim ancak ikisi de kilitlendi setupum da fena değil bir sıkıntı mı var acaba. Çağrı Elagöz dedi: İkisini de indirmesini başlattım ilk hangisini öbürünü silecektim ancak ikisi de kilitlendi setupum da fena değil bir sıkıntı mı var acaba. Genişletmek için tıkla... Avast indiremiyoruz tarzı bir şey dedi ve kendini kapattı. Çağrı Elagöz dedi: İkisini de indirmesini başlattım ilk hangisini öbürünü silecektim ancak ikisi de kilitlendi setupum da fena değil bir sıkıntı mı var acaba. Avast indiremiyoruz tarzı bir şey dedi ve kendini kapattı. Genişletmek için tıkla... Kaspersky'da uygulama yükleme kaynağına bağlanılamıyor dedi. Geçenlerde Riot'a ticket atmıştım böyle bir cevap vermişlerdi bununla alakalı olabilir mi?
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 27 Kasım 2022 #22 Bilgisayarı ağ desteği ile güvenli modda başlatın. Sanırım bir virüs var sizde ve antivirüs kurmanızı engelliyor olabilir.
Bilgisayarı ağ desteği ile güvenli modda başlatın. Sanırım bir virüs var sizde ve antivirüs kurmanızı engelliyor olabilir.
5 518679 Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 4.087 Makaleler 3 Çözümler 27 27 Kasım 2022 #23 Çağrı Elagöz dedi: İkisini de indirmesini başlattım ilk hangisini öbürünü silecektim ancak ikisi de kilitlendi setupum da fena değil bir sıkıntı mı var acaba. Eki Görüntüle 1586539 Avast indiremiyoruz tarzı bir şey dedi ve kendini kapattı. Kaspersky'da uygulama yükleme kaynağına bağlanılamıyor dedi. Geçenlerde Riot'a ticket atmıştım böyle bir cevap vermişlerdi bununla alakalı olabilir mi? Eki Görüntüle 1586544 Genişletmek için tıkla... İki antivirüsü de aynı anda kurduğunuz için olabilir. Kaspersky'ı önce kurmayı deneyin. Olmazsa kurulumu yönetici olarak çalıştırın. O da olmuyorsa format atın. Sonuçta ikinci el, virüs olabilir ve bu virüs kuruluma izin vermiyor olabilir.
Çağrı Elagöz dedi: İkisini de indirmesini başlattım ilk hangisini öbürünü silecektim ancak ikisi de kilitlendi setupum da fena değil bir sıkıntı mı var acaba. Eki Görüntüle 1586539 Avast indiremiyoruz tarzı bir şey dedi ve kendini kapattı. Kaspersky'da uygulama yükleme kaynağına bağlanılamıyor dedi. Geçenlerde Riot'a ticket atmıştım böyle bir cevap vermişlerdi bununla alakalı olabilir mi? Eki Görüntüle 1586544 Genişletmek için tıkla... İki antivirüsü de aynı anda kurduğunuz için olabilir. Kaspersky'ı önce kurmayı deneyin. Olmazsa kurulumu yönetici olarak çalıştırın. O da olmuyorsa format atın. Sonuçta ikinci el, virüs olabilir ve bu virüs kuruluma izin vermiyor olabilir.
KURAL BİLMEYEN Picopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 932 Yer Ottawa 12 Aralık 2022 #24 Boşver Kaspersky indir.