M mJtsk04 Femtopat Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 39 4 Temmuz 2024 #1 Devre dışı bırak dediğimde aynı şekilde kalıyor. Denetim Masası'ndan kaldırmak istediğimde böyle bir yazı çıkıyor, nasıl Avast'ı sileceğim bilgisayarımdan? FPS'imi azaltıp pingimi yükseltiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2024
Devre dışı bırak dediğimde aynı şekilde kalıyor. Denetim Masası'ndan kaldırmak istediğimde böyle bir yazı çıkıyor, nasıl Avast'ı sileceğim bilgisayarımdan? FPS'imi azaltıp pingimi yükseltiyor.
nickyokaga Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 42 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #2 Exe dosyasını yönetici olarak başlatıp uninstall'a basın. Bilgisayarı güvenli modda başlatıp silecek büyük ihtimal. Anlamazsanız nasıl yapılacağı ikinci linkte yazılı. https://files.avast.com/iavs9x/avastclear.exe Avast Kaldırma Aracı | Avast Clear indir | Avast www.avast.com
Exe dosyasını yönetici olarak başlatıp uninstall'a basın. Bilgisayarı güvenli modda başlatıp silecek büyük ihtimal. Anlamazsanız nasıl yapılacağı ikinci linkte yazılı. https://files.avast.com/iavs9x/avastclear.exe Avast Kaldırma Aracı | Avast Clear indir | Avast www.avast.com
Cray12a Hectopat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 1.620 Makaleler 2 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400F RTX 3060 12 GB 16 GB RAM 512 GB SSD Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #3 PC yöneticisinden girdiğinize emin misiniz? Eminseniz YouTube'da bununla alakalı link video var bende çözmüştü eski bir video ama kesinlikle iş yapar.
PC yöneticisinden girdiğinize emin misiniz? Eminseniz YouTube'da bununla alakalı link video var bende çözmüştü eski bir video ama kesinlikle iş yapar.
Windows Güvenliği Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 1.678 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #4 mJtsk04 dedi: Eki Görüntüle 2241653 Devre dışı bırak dediğimde aynı şekilde kalıyor. Eki Görüntüle 2241654 Denetim Masası'ndan kaldırmak istediğimde böyle bir yazı çıkıyor, nasıl Avast'ı sileceğim bilgisayarımdan? FPS'imi azaltıp pingimi yükseltiyor. Genişletmek için tıkla... Avast Remover kullanın, kendi toolu kalıcı olarak kaldırıyor veya Revo Uninstall kullanabilirsiniz.
mJtsk04 dedi: Eki Görüntüle 2241653 Devre dışı bırak dediğimde aynı şekilde kalıyor. Eki Görüntüle 2241654 Denetim Masası'ndan kaldırmak istediğimde böyle bir yazı çıkıyor, nasıl Avast'ı sileceğim bilgisayarımdan? FPS'imi azaltıp pingimi yükseltiyor. Genişletmek için tıkla... Avast Remover kullanın, kendi toolu kalıcı olarak kaldırıyor veya Revo Uninstall kullanabilirsiniz.