AlgoritMa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 3.906 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer Samsun 16 Ocak 2021 #11 BalikŞuşişi dedi: Sözleşmede satılabileceğinden bahsediliyordu galiba. Emin değilim. Genişletmek için tıkla... Eğer sözleşmesinde öyle bir şey yazsaydı büyük teknoloji siteleri hiç önermezdi. Kaldı ki sizi zararlı yazılımlardan koruması gereken bir program neden kullanıcı sözleşmesine bilgilerinizi satabiliriz diye bir şey eklesin ki?
BalikŞuşişi dedi: Sözleşmede satılabileceğinden bahsediliyordu galiba. Emin değilim. Genişletmek için tıkla... Eğer sözleşmesinde öyle bir şey yazsaydı büyük teknoloji siteleri hiç önermezdi. Kaldı ki sizi zararlı yazılımlardan koruması gereken bir program neden kullanıcı sözleşmesine bilgilerinizi satabiliriz diye bir şey eklesin ki?
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 16 Ocak 2021 #12 AlgoritMa dedi: Eğer sözleşmesinde öyle bir şey yazsaydı büyük teknoloji siteleri hiç önermezdi. Kaldı ki sizi zararlı yazılımlardan koruması gereken bir program neden kullanıcı sözleşmesine bilgilerinizi satabiliriz diye bir şey eklesin ki? Genişletmek için tıkla... Onu ben bilemem. Bir aralar öyle bir şey okumuştum. Neresi olduğunu şu an hatırlamıyorum. Emin olsam üstüne bastıra bastıra söylerdim zaten. Sadece belirtme gereği duydum.
AlgoritMa dedi: Eğer sözleşmesinde öyle bir şey yazsaydı büyük teknoloji siteleri hiç önermezdi. Kaldı ki sizi zararlı yazılımlardan koruması gereken bir program neden kullanıcı sözleşmesine bilgilerinizi satabiliriz diye bir şey eklesin ki? Genişletmek için tıkla... Onu ben bilemem. Bir aralar öyle bir şey okumuştum. Neresi olduğunu şu an hatırlamıyorum. Emin olsam üstüne bastıra bastıra söylerdim zaten. Sadece belirtme gereği duydum.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #13 anil1906 dedi: Zaten "why we stopped reccomending avast" demiş yani anlamadıysan "Avast önermeyi neden bıraktık" Genişletmek için tıkla... Bir site Avast yerine ondan beter olan McAfee ve Avira öneriyorsa ondan bir şey beklemem.
anil1906 dedi: Zaten "why we stopped reccomending avast" demiş yani anlamadıysan "Avast önermeyi neden bıraktık" Genişletmek için tıkla... Bir site Avast yerine ondan beter olan McAfee ve Avira öneriyorsa ondan bir şey beklemem.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 17 Ocak 2021 #14 Avast forumunda da aynı konu açılmış. False-positive olabilir veya olmayabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Jamf Threat Labs | Blog blog.zecops.com
Avast forumunda da aynı konu açılmış. False-positive olabilir veya olmayabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Jamf Threat Labs | Blog blog.zecops.com