Avast'ı neden kötülüyorsunuz?

replihwan

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, gözüme çarpan bir konu var. Bu forumda herkes nedense avast'ı kötülüyor, testlerde avast 1. niye kötülüyorlar anlamadım gitti. Birde bu forumda kaspersky sevdalığı var avast ile yarıştırmaya çalışıyorlar belki ben yanlış biliyorumdur, birisi beni aydınlatırsa sevinirim. (hiçbir şey bilmeden kaspersky en iyisi diyenler hiç yazmasın.)

Avast, iyi bir antivirüs ancak daha iyi alternatifleri var. Ücretsiz ise Avast kullanılır ama bence paralı sürümüne göre daha iyi güvenlik yazılımları var. Avast, kesinlikle bir virüs değil. Öyle diyenleri ben de sevmiyorum açıkçası. Yüksek ihtimal Avast'ı kaldıramama sorunu, kendisini koruduğu için. Avast'ın güvenliğini kapattıktan sonra silebilirsiniz rahatça. Antivirüs koruması açıkken antivirüs'ü silmek saçmalık zaten. Bunu bir tehdit yapabiliyor olabilir mesela, o da kendini korumaya alıyor. Sistemi fazla yavaşlatmıyor, Kaspersky'dan daha az RAM kullanıyordu ben kullandığım zaman. Güncel olarak kullanmadığınız yazılım hakkında net yorum yapmayın bence.

Son düzenleme:
Avast legal virüs yazılımı bana kalırsa.

Avast yüklenince bilgisayardan silmek çile oluyor, sürekli arka planda çalışıp çok kaynak tükettiği için performansı düşürüyor arada asılsız virüsler buluyor.

Zamanında veri sattığı bilinen bir firma, bundan dolayı sevmem kendilerini ve kendilerine ait yazılımları. Sidik yarışına sokmam ancak önermem geçmiş hatalarından dolayı.

Bunlar her şeyi kötüler.

Ücretini ödemiş olduğunuz bir Windows Defender varken ücret ödemediğiniz bir antivirüse güvenmek saçma geliyor bana.

Kendini virüs olarak bulduğunu söyleyenleri görmüştüm.

1. bilgisayarı yavaşlatıyor.
2. Free sürümü bir işe yaramıyor.
3. silmek veya kapatmak çok uğraştırıyor.

Daha birçok sebep vardır elbette şu an bakarsan zaten her antivirüs yazılımı bir yerden 1. oluyor. Kaspersky bakarsak uzun bir süre ücretsiz deneme tanıyor oyun modu seçeneği vardı burada seçim size kalmış kendi fikirlerim bu şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…