225893

Hectopat
Makaleler
1
Tarihte en çok gişe yapanlar listesinde çok uzun süre kalıp yerini End Game’e verip 2. sıraya geçen Avatar filmini bilmeyen yoktur herhalde. 2009 yılında çıkan bu filmin devamını çok fazla kişi bekliyor ama aradan 10 yıl geçti ve halen devam filmi ortada yok. Google’a “Avatar 2” yazınca 2021’de çıkacağı yazıyor ama bu sayı her yıl 1 rakam artmakta. Ne zaman çıkacak bu film? Resmi bir açıklama var mı?

İnsanlar genel olarak ilk üç boyutlu film olduğu için izlendiğini söylüyor. Ama ben gerçekten bayılarak izlemiştim. Senelerdir bir bu filmi bir de Altın Pusula denilen, ortada direk bitmiş olan filmi bekliyorum :D
Sırf kendi çevremde Avatar’ı sizin gibi bayılarak izleyen çok fazla insan tanıyorum, ben de onlardan biriyim. Filmin ilk üç boyutlu film olduğu için değilde filmin içindeki kullanılan hayal gücüne ben bayılmıştım. Önleri kamyon gibi olan fil tarzı yaratıklar, devasa helikopter tarzı gemiler, Avatar’lıların ve diğer canlıların birbirleriyle etkilişime girmek için yaptıkları ve Avatar dünyasında bulunan uçan adaların üstündeki ağaçların meyveleri bunlara örnek. Şu an bunları neredeyse bütün bilim kurgu filmlerinde görüyoruz ama eskiden bunlar inanılmaz derecede etkileyiciydi.

Efektler ve sahneler anlatıldığı kadar ilgi çekiciydi. Ama ben kayda değer bir konusu olduğunu hatırlamıyorum. İkinci filminin çıkmama sebebi bu olabilir gibi geliyor.
Aslında, bana kalırsa, konu güzeldi. Filmin en sonunda insanların Avatar dünyasını yok etmelerini izliyorduk galiba. İntikam alınabilir. Avatar’lıların nasıl çöktüğü ve nasıl toparlanıp 2. bir savaşa girdikleri anlatılabilir.

Dosya Ekleri

• 8ABBC0C6-B41D-4F3B-84F2-4C19C0E9F0BE.png
    8ABBC0C6-B41D-4F3B-84F2-4C19C0E9F0BE.png
    658,5 KB · Görüntüleme: 71
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı