Tregstünd Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 480 Makaleler 2 Çözümler 3 28 Temmuz 2025 #1 Bu konuyu yakın zamanda çok sık açtım farkındayım ancak Steam başladı, durmuyor. Steam Racing Fest 2025 kapsamında bir adet avatar, çerçeve ve çıkartma ücretsiz. https://store.steampowered.com/points/shop/app/3300150/ Steam masaüstü uygulamasından almak için şunları yapabilirsiniz; Yukarıda verdiğim linke basılı tutun ve direkt Steam masaüstü uygulamasının tam ortasına bırakın. Sizi direkt sayfaya atacaktır. veya Direkt olarak Puan Dükkanına girin. "İndirimler ve Etkinliklerden" tıklayın soldaki bar'da yer alıyor. Biraz aşağı inin göreceksiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Temmuz 2025
Bu konuyu yakın zamanda çok sık açtım farkındayım ancak Steam başladı, durmuyor. Steam Racing Fest 2025 kapsamında bir adet avatar, çerçeve ve çıkartma ücretsiz. https://store.steampowered.com/points/shop/app/3300150/ Steam masaüstü uygulamasından almak için şunları yapabilirsiniz; Yukarıda verdiğim linke basılı tutun ve direkt Steam masaüstü uygulamasının tam ortasına bırakın. Sizi direkt sayfaya atacaktır. veya Direkt olarak Puan Dükkanına girin. "İndirimler ve Etkinliklerden" tıklayın soldaki bar'da yer alıyor. Biraz aşağı inin göreceksiniz.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.584 Makaleler 4 Çözümler 78 Yer Rusya 28 Temmuz 2025 #2 Teşekkürler.
TheKenovy Hectopat Katılım 13 Eylül 2022 Mesajlar 240 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2025 #3 Teşekkürler hocam sayenizde kaçırmıyoruz.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör 1000'e Doğru Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.183 Makaleler 15 Çözümler 502 Yer Türkiye Cumhuriyeti 28 Temmuz 2025 #4 Çerçeve güzelmiş. Bu avatarları kullanan var mı acaba? Genelde kötü oluyorlar.
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.661 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 28 Temmuz 2025 #6 Teşekkürler konu için.
Kaan Öner Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2016 Mesajlar 5.050 Çözümler 6 Yer Pendik 28 Temmuz 2025 #7 Steam uygulamasında bir türlü bulamadım yeni bir festival değil mi bu? Anasayfada yok.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör 1000'e Doğru Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.183 Makaleler 15 Çözümler 502 Yer Türkiye Cumhuriyeti 28 Temmuz 2025 #8 Kaan Öner dedi: Steam uygulamasında bir türlü bulamadım yeni bir festival değil mi bu? Anasayfada yok. Genişletmek için tıkla... KS yazmış yolunu: Tregstünd dedi: Steam masaüstü uygulamasından almak için şunları yapabilirsiniz; Yukarıda verdiğim linke basılı tutun ve direkt Steam masaüstü uygulamasının tam ortasına bırakın. Sizi direkt sayfaya atacaktır. veya Direkt olarak Puan Dükkanına girin. "İndirimler ve Etkinliklerden" tıklayın soldaki bar'da yer alıyor. Biraz ağaı ini göreceksiniz. Genişletmek için tıkla...
Kaan Öner dedi: Steam uygulamasında bir türlü bulamadım yeni bir festival değil mi bu? Anasayfada yok. Genişletmek için tıkla... KS yazmış yolunu: Tregstünd dedi: Steam masaüstü uygulamasından almak için şunları yapabilirsiniz; Yukarıda verdiğim linke basılı tutun ve direkt Steam masaüstü uygulamasının tam ortasına bırakın. Sizi direkt sayfaya atacaktır. veya Direkt olarak Puan Dükkanına girin. "İndirimler ve Etkinliklerden" tıklayın soldaki bar'da yer alıyor. Biraz ağaı ini göreceksiniz. Genişletmek için tıkla...
Kaan Öner Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2016 Mesajlar 5.050 Çözümler 6 Yer Pendik 28 Temmuz 2025 #9 Teru dedi: Ks yazmış yolunu: Genişletmek için tıkla... Göremedim hocam yine de yok Ben kaçırıyorum herhalde. Tamam hallettim ilk yöntemi yaptım teşekkürler hocam. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Temmuz 2025
Teru dedi: Ks yazmış yolunu: Genişletmek için tıkla... Göremedim hocam yine de yok Ben kaçırıyorum herhalde. Tamam hallettim ilk yöntemi yaptım teşekkürler hocam.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.584 Makaleler 4 Çözümler 78 Yer Rusya 28 Temmuz 2025 #10 Kaan Öner dedi: Göremedim hocam yine de yok ben kaçırıyorum herhalde. Genişletmek için tıkla... Puan dükkanında aratarak alabilirsin, ben öyle aldım.
Kaan Öner dedi: Göremedim hocam yine de yok ben kaçırıyorum herhalde. Genişletmek için tıkla... Puan dükkanında aratarak alabilirsin, ben öyle aldım.