Mertqed Centipat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 254 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2024 #11 bakober dedi: Hocam 2.yi aldım zaten fakat söyleyemedim çünkü ceza yedim ekran görüntüsü yerine kamerayla çektiğim için Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam ayrıyeten öyle ceza sebebi mi varmış bende bayağı yedimde bu kadarını beklemiyordum
bakober dedi: Hocam 2.yi aldım zaten fakat söyleyemedim çünkü ceza yedim ekran görüntüsü yerine kamerayla çektiğim için Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam ayrıyeten öyle ceza sebebi mi varmış bende bayağı yedimde bu kadarını beklemiyordum
bakober Decapat Katılım 5 Mayıs 2023 Mesajlar 282 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2024 #12 Mertqed dedi: Hayırlı olsun hocam ayrıyeten öyle ceza sebebi mi varmış bende bayağı yedimde bu kadarını beklemiyordum Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam. Bende beklemiyordum acil yardım için açtığım konuya mesaj geldi sanıyorum ceza yedin bildirimi geliyor sürekli.
Mertqed dedi: Hayırlı olsun hocam ayrıyeten öyle ceza sebebi mi varmış bende bayağı yedimde bu kadarını beklemiyordum Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam. Bende beklemiyordum acil yardım için açtığım konuya mesaj geldi sanıyorum ceza yedin bildirimi geliyor sürekli.