mstfaozder Petapat Sosyal Tayfı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 11.530 Makaleler 2 Çözümler 129 25 Ağustos 2017 #11 Jira dedi: Oynadığın bir oyun varsa oradan sevdiğin bir karakterin resmini koyabilirsin. Genişletmek için tıkla... Scorpion 2007 yıllarında oynadım eskiler daha zevkli şimdiki Mortal Kombat'dan hiç zevk almıyorum.
Jira dedi: Oynadığın bir oyun varsa oradan sevdiğin bir karakterin resmini koyabilirsin. Genişletmek için tıkla... Scorpion 2007 yıllarında oynadım eskiler daha zevkli şimdiki Mortal Kombat'dan hiç zevk almıyorum.
Alp Çiçek Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 2.154 Makaleler 3 Çözümler 2 25 Ağustos 2017 #12 BarbarFedai dedi: Sevdiğin bir dizideki karakteri koyabilirsin mesela ben Rick reisi koydum . Genişletmek için tıkla... Aklıma gelmemişti ben de bu konudan sonra avatar koydum. Gifted adlı bir film, harikaydı. İzlemeni tavsiye ederim.
BarbarFedai dedi: Sevdiğin bir dizideki karakteri koyabilirsin mesela ben Rick reisi koydum . Genişletmek için tıkla... Aklıma gelmemişti ben de bu konudan sonra avatar koydum. Gifted adlı bir film, harikaydı. İzlemeni tavsiye ederim.
Kimse Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 1.953 Makaleler 21 Çözümler 2 25 Ağustos 2017 #13 Film, çizgi film, anime (çizgi filmden ayrı ) karakteri olabilir, Atatürk olabilir, sevdiğin başka bir önder olabilir, sevdiğin bir oyuncu olabilir. Ben arşiv yaptım, oradan kullanıyorum.
Film, çizgi film, anime (çizgi filmden ayrı ) karakteri olabilir, Atatürk olabilir, sevdiğin başka bir önder olabilir, sevdiğin bir oyuncu olabilir. Ben arşiv yaptım, oradan kullanıyorum.
Metrica Hectopat Katılım 30 Mayıs 2017 Mesajlar 751 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2017 #14 Önerileriniz için teşekkür ederim. Floki reisi koydum. Konu kilit.
Cenger Kilopat Katılım 6 Mayıs 2017 Mesajlar 300 Yer Luthadel Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sissoylu 25 Ağustos 2017 #15 Metrica dedi: Konu kilit. Genişletmek için tıkla... Ben bu oyunu bozarım