Şimdiden her ikisini de çok sevdiğimi açık ve net söyleyeyim.
Hepinizin de bildiği gibi erken 2010'larda CNBC-e'nin hafta sonu sabahı çizgi dizi ve akşamı(aslında her akşam sanırım)dizi ve filmler gelirdi.
Sabah sekiz miydi dokuz muydu Dora the Explorer veya Diego ile başlar.
Spongebob, madagascar penguins, barnyard, Kung Fu Panda ile keyfimizi yatıştırır sonra dünyanın en iyi dizilerinden olan Avatar the Last Airbender'a geçiş yapar.
Her bölümde aang ve arkadaşlarının maceralarını izleyerek kuşağı bitirip CN'e geçiş yapardık. Bazılarınız simpsons izlemiş olabilir ama ben izleyemedim ingilizcem yoktu
O dönem diziyi bitirmiş biri olarak daha iyi bir şey yapılamayacağını düşünmüştüm.
The Legend of korra da tam o zamana denk gelen bir çıkış yapmıştı hatırlarsanız.
Ve sanırım hepinizin kabul edeceği gibi ilk sezonu hayatınızda izlediğiniz en iyi sezonlardan biriydi.
Hatta o kadar ciddiyim ki ilk sezonda bıraksalardı çıtayı o olarak belirleyecektim.
Bu da beni şu noktaya getirdi, acaba avatar mı yoksa korra mı diye.
Daha sonra the Legend of Korra'nın karakterler, çizim stili, aksiyon sekansları, 16:9
,müzikleri, harika hikayesi, önceki seriyle kurduğu köprü, villianları, dünyası ve steampunk atmosferi ile ne kadar iyi işler başardığını düşündüğüm için Korra'nın avatardan daha iyi olduğunu ve başyapıt olduğu konusuna vardım.
Benim tlok sezonlarında verdiğim puanlar.
1.Sezon:10/10
2.sezon 9.6/10
3.Sezon:9/10
4.Sezon:10/10
Sizin fikirlerinizi de almak isterim.
Ve evet avatar anime değildir