Avcılığa nasıl başlanır?

Oakenshield

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, bir keresinde tanıdıklarım sayesinde ava çıkmıştık. Bayağı merak saldım ve bu işe hobi amaçlı başlamak istiyorum.
Yaşadığım bölge fazlasıyla dağlarla çevrili ve aynı şekilde fazlasıyla yabani hayvan bulunuyor.

Nasıl başlayacağım? Önce hangi belgeleri almam gerek? Nerelere gideceğim ne yapacağım şu an hiçbir fikrim yok. Detaylı bilen varsa yardımlarınızi beklıyorum.

Başlama. Zevk için doğaya gidip hayvan öldürüyorsun. Hiç mi vicdanın sızlamıyor?

Başlama. Zevk için doğaya gidip hayvan öldürüyorsun. Hiç mi vicdanın sızlamıyor?

Gerçekten amacım hayvanları öldürmek değil zaten kıyamam. Fazlasıyla doğa yürüyüşü yapan biriyim. Amacım her şeyi resmi olarak alıp yürüyüş niyetine avcılığa çıkmak. Arada 2 3 atış yaparız elbet ama kuşlara vs değil tabii ki. Yaban domuzuna o da saldırmaya veya çok yakına girerse. Öyle planladım.

ha kendisi öldürüyor ha kasaptan alıyor. aynı şeyler

kuş falan değilde şöyle ekiple başıboş gezen bir büyük birşey gördünmü sıkacan. yicen

Ha kendisi öldürüyor ha kasaptan alıyor. Aynı şeyler.

Kuş falan değil de şöyle ekiple başıboş gezen bir büyük bir şey gördünmü sıkacan. Yicen.

Avcılıkta yemek için mi öldürüldüğünü sanıyorsun?

Bence kendine daha güzel hobiler bulmalısın dostum domuz da olsa bırak doğanın güzelliğinde dolansın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…