Oakenshield Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 669 Çözümler 2 29 Aralık 2024 #11 Lava Catopuma dedi: Magnum sattım. Babamdan kalmıştı, 8 fişek alıyodu otomatik. Biraz ağır olsa da çok güçlü. Av sertifikası çıkarmam lazım. Genişletmek için tıkla... Sence ben nereden almalıyım? Kredi kartına taksitle av bayisinden almayı planlıyorum. Marka olarak tavsiyen var mı?
Lava Catopuma dedi: Magnum sattım. Babamdan kalmıştı, 8 fişek alıyodu otomatik. Biraz ağır olsa da çok güçlü. Av sertifikası çıkarmam lazım. Genişletmek için tıkla... Sence ben nereden almalıyım? Kredi kartına taksitle av bayisinden almayı planlıyorum. Marka olarak tavsiyen var mı?
Lava Catopuma Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.891 Çözümler 9 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2024 #12 Oakenshield dedi: Sence ben nereden almalıyım? Kredi kartına taksitle av bayisinden almayı planlıyorum. Marka olarak tavsiyen var mı? Genişletmek için tıkla... Yani pek bi tavsiyem yok, av bayisinden al ama. Sonra jandarmaya gidip kayıt yaptırıyorsun diye biliyorum. Tek kırma işini görür mü? Hafif bir şey
Oakenshield dedi: Sence ben nereden almalıyım? Kredi kartına taksitle av bayisinden almayı planlıyorum. Marka olarak tavsiyen var mı? Genişletmek için tıkla... Yani pek bi tavsiyem yok, av bayisinden al ama. Sonra jandarmaya gidip kayıt yaptırıyorsun diye biliyorum. Tek kırma işini görür mü? Hafif bir şey