Avcılık belgesi bir gün işe yarar mı?

R1eques

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar oturduğum yerde kurs açılacakmış. Bir arkadaşım katıldı bana da çağırdı bu belge az da olsa işe yarar mı? Köşede bulunsun diyebileceğim bir belge mi?

Ha ekstra olarak 1500TL bir ücreti varmış etkinlik aktivite olsun diye de katılabilirim sizce mantıklı mı?

Kanka yivsiz tüfekleri alıp evde ve aracın bagajında mühimmat içinde olmadan kullanabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Avcı olacaksan yarar. Öbür türlü günlük hayatında bir işe yaramayacaktır. Olmasa da olur yani.

Kanka belgeden sonra hobi olarak avcılık dışında yapmam.
O zaman katılabilirsin. Kafana göre avcılık yapamazsın. Avlanması yasak olan yerler ve canlılar var. Pek hobi olacak bir meslek değil açıkçası. Eğer gerçek bir ormanda avlanmayı uygulamalı olarak öğretiyorlarsa katılabilirsin.

Kanka zaten belgem var diye sokak ortasında çekip kedi köpek vurmucam sadece belge mantığı olarak köşede dursun mu dedim.

Kanka zaten belgem var diye sokak ortasında çekip kedi köpek vurmucam sadece belge mantığı olarak köşede dursun mu dedim.
İlk mesajda dediğim gibi eğer avcılıkla uğraşmayacaksan köşede durmasının bir anlamı yok ama sıkılıyorum diyorsan dursun o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…