honourr Megapat Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 571 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2015 #1 Avea 10 GB bilgisayardan internet 50 TL. 12 ay kontratlı. Sizce uygun mu?
B Bi Arkadaşa Bakıcaktım Kilopat Katılım 22 Ağustos 2014 Mesajlar 826 1 Kasım 2015 #2 Ben o tarifeyi kullandım. İnternetten soğudum. Bir de 24 ay olunca taahhüt artık daha taahhüt dolmadan VodafoneNet aldık. Ben memnun değildim. Hiç iyi çekmiyor. 2 mbps felan alıyodum hız ölçümlerinde. Eğer Avea orada iyi çekiyorsa alabilirsiniz.
Ben o tarifeyi kullandım. İnternetten soğudum. Bir de 24 ay olunca taahhüt artık daha taahhüt dolmadan VodafoneNet aldık. Ben memnun değildim. Hiç iyi çekmiyor. 2 mbps felan alıyodum hız ölçümlerinde. Eğer Avea orada iyi çekiyorsa alabilirsiniz.
honourr Megapat Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 571 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2015 #3 Evimiz ilimizin merkezinde ve çarşıda. Her taraf baz istasyonlarıyla dolu. Bir de ben Jet Modemi başka bir yere götürmeyeceğim, sürekli evde kalacak.
Evimiz ilimizin merkezinde ve çarşıda. Her taraf baz istasyonlarıyla dolu. Bir de ben Jet Modemi başka bir yere götürmeyeceğim, sürekli evde kalacak.