Buraksahin060 Femtopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 63 Çözümler 1 19 Mart 2021 #1 Bulamıyorum yani beni Türk Telekom'un bir sitesine gönderiyor ama orada da yok hiçbir yerde yok. Bulmam lazım, bana yardımcı olabilir misiniz?
Bulamıyorum yani beni Türk Telekom'un bir sitesine gönderiyor ama orada da yok hiçbir yerde yok. Bulmam lazım, bana yardımcı olabilir misiniz?
Hüseyin42 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 6.943 Makaleler 17 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #2 Avea, TT ile birleştikten sonra sitelerindeki tüm içerikler silindi. Yazılım güncelleme aracı yüklemiyor mu? Zamanında ben ordan yapmıştım. Eğer olmuyorsa telefonun modeli ZTE Q802C, bunu aratarak çıkmış ROM'lardan birini yükleyebilirsiniz.
Avea, TT ile birleştikten sonra sitelerindeki tüm içerikler silindi. Yazılım güncelleme aracı yüklemiyor mu? Zamanında ben ordan yapmıştım. Eğer olmuyorsa telefonun modeli ZTE Q802C, bunu aratarak çıkmış ROM'lardan birini yükleyebilirsiniz.
Buraksahin060 Femtopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 63 Çözümler 1 19 Mart 2021 #3 Hüseyin42 dedi: Avea, TT ile birleştikten sonra sitelerindeki tüm içerikler silindi. Yazılım güncelleme aracı yüklemiyor mu? Zamanında ben oradan yapmıştım. Eğer olmuyorsa telefonun modeli ZTE Q802C, bunu aratarak çıkmış ROM'lardan birini yükleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çok sağ olun fakat çok iyi anlayamıyorum ROM'u indirdikten sonra ne yapacağımı bilmiyorum Detaylı olarak Söyler misiniz?
Hüseyin42 dedi: Avea, TT ile birleştikten sonra sitelerindeki tüm içerikler silindi. Yazılım güncelleme aracı yüklemiyor mu? Zamanında ben oradan yapmıştım. Eğer olmuyorsa telefonun modeli ZTE Q802C, bunu aratarak çıkmış ROM'lardan birini yükleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çok sağ olun fakat çok iyi anlayamıyorum ROM'u indirdikten sonra ne yapacağımı bilmiyorum Detaylı olarak Söyler misiniz?
T tt2na Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 481 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pentester 19 Mart 2021 #4 Buraksahin060 dedi: Çok sağ olun fakat çok iyi anlayamıyorum ROM'u indirdikten sonra ne yapacağımı bilmiyorum detaylı olarak söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... ROM'u indirdikten sonra bir TWRP veya flash tool ile flashlayacaksın.
Buraksahin060 dedi: Çok sağ olun fakat çok iyi anlayamıyorum ROM'u indirdikten sonra ne yapacağımı bilmiyorum detaylı olarak söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... ROM'u indirdikten sonra bir TWRP veya flash tool ile flashlayacaksın.
Hüseyin42 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 6.943 Makaleler 17 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #5 Bu adımları izleyerek yapabilirsiniz ama stock ROM'u bulamadım. Forumları gezerek paylaşılan yerlerden indirmeniz gerek. Telefonun kendi recovery(ses açma ve güç tuşuna basarak ulaşabilirsin buraya) ekranından yüklenebiliyor.
Bu adımları izleyerek yapabilirsiniz ama stock ROM'u bulamadım. Forumları gezerek paylaşılan yerlerden indirmeniz gerek. Telefonun kendi recovery(ses açma ve güç tuşuna basarak ulaşabilirsin buraya) ekranından yüklenebiliyor.