Avea'nın interneti mi yoksa Vodafone'nin interneti hızlıdır ?

• Konuyu başlatan Mike
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 2.469

Avea interneti mi , Vodafone interneti mi ?

• Avea

Oy: 2 6,7%
  • Vodafone

Oy: 28 93,3%

• Oy verenlerin toplamı
    30

Mike

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben Turkcell'den Vodafone ya da Avea'ya geçmeyi düşünüyorum.

Vodafone Freezone
SÜPERSONİK PAKET

Bu iki paket arasında kaldım ve şuan dert ettiğim internet hızları.Bir bilginiz varsa şimdiden teşekkür ederim.

Aveanın interneti çekmeyen yerlerde kanser edebilir ama 3 diş çeken yerlerde bile hız testi yaptığımda 5-20 MB/s hızları görüyor.

MMS bence gereksiz. Yani pek de kullanan yok diyeyim.

Aveanın interneti çekmeyen yerlerde kanser edebilir ama 3 diş çeken yerlerde bile hız testi yaptığımda 5-20 MB/s hızları görüyor.
O zaman bence iyi. Şu anda internet hızım 64 Kbps. Üstelik telefon 178 MB kullandığımı söylediği halde .

Arkadaşlarıma da sordum, "Hangi hattı kullanıyorsunuz? İnternetinden memnun musunuz?" diye. Neredeyse hepsi Avea kullanıyor. Ama işin ilginç tarafı memnun olan sayısı fazla. Genç Turkcell'de de 23 TL'ye 2GB interneti olan paketi var. Turkcell kalitesi ve uygun fiyat işin içine girince açıkçası hangi hatta geçsem bilemiyorum .

Turkcellde ucuz paket varsa geç bence yoksa Vodafone Freezone öneririm.

Bende kararımı verdim.Vodafone Freezone Esnek Fırsat 2GB tarifesine geçtim.Gerçekten çok mutluyum herkese tavsiye ederim.Yorumlarınız için teşekkürler.Konu kilit.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…