H Hazarcobann Hectopat Katılım 9 Aralık 2022 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 10:07 #1 Dostlar fragmanda captan American'ın çocuğu oluyor ve genç haliyele geri döneceği bildiriliyor. Açıkçası 1 dakikalık fragman için idealdi. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 10:04
Dostlar fragmanda captan American'ın çocuğu oluyor ve genç haliyele geri döneceği bildiriliyor. Açıkçası 1 dakikalık fragman için idealdi.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.702 Makaleler 4 Çözümler 81 Yer Rusya Bugün 11:33 #2 Yapay zeka hocam o video. Şimdi gördüm de sızıntıyı yapay zeka ile düzenleyip paylaşmışlar sanırım, doğruymuş. Son düzenleme: Bugün 10:52
Yapay zeka hocam o video. Şimdi gördüm de sızıntıyı yapay zeka ile düzenleyip paylaşmışlar sanırım, doğruymuş.
H Hazarcobann Hectopat Katılım 9 Aralık 2022 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 14:51 #3 The Fallen Angel dedi: Yapay zeka hocam o video. Şimdi gördüm de sızıntıyı yapay zeka ile düzenleyip paylaşmışlar sanırım, doğruymuş. Genişletmek için tıkla... Evet. Orijinal sızıntı aşırı dandik göründüğü için birebir aynısını hiçbir fark olmadan AI ile yapmışlar. Ama cidden hiçbir fark yok yani.
The Fallen Angel dedi: Yapay zeka hocam o video. Şimdi gördüm de sızıntıyı yapay zeka ile düzenleyip paylaşmışlar sanırım, doğruymuş. Genişletmek için tıkla... Evet. Orijinal sızıntı aşırı dandik göründüğü için birebir aynısını hiçbir fark olmadan AI ile yapmışlar. Ama cidden hiçbir fark yok yani.