Spawrain Megapat Katılım 13 Nisan 2016 Mesajlar 568 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2019 #21 Bu film hiç yapılmamalıydı. İnfinity War ile son nokta koyulmuştu zaten.
Rolfy Megapat Katılım 26 Kasım 2014 Mesajlar 259 Yer Onun kalbi... 16 Eylül 2019 #22 Sürprizbozan Benim kafamdaki tek soru şu: Hulk neden son savaş sahnesinde Thanos'a iki tane yumruk patlatmadı ? Yemin ederim içimde kaldı ya. Büyük bir Hulk fanıyım ondan da olabilir tabi.
Sürprizbozan Benim kafamdaki tek soru şu: Hulk neden son savaş sahnesinde Thanos'a iki tane yumruk patlatmadı ? Yemin ederim içimde kaldı ya. Büyük bir Hulk fanıyım ondan da olabilir tabi.
FantastikTürk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 9.114 Makaleler 7 Çözümler 23 16 Eylül 2019 #23 @Rolfy Sürprizbozan Hulk'ı da harcadılar Thor'u da. Hulk fanı değilim ama Thor çok dokundu. Sırf Thor için bile izlerdim yani.
@Rolfy Sürprizbozan Hulk'ı da harcadılar Thor'u da. Hulk fanı değilim ama Thor çok dokundu. Sırf Thor için bile izlerdim yani.