Aventus muadili önerisi

wadore

Kilopat
Makaleler
1

Sanırsam Alberto Sego'dan tercih edeceğim fakat, alberto segoda üstteki aventus daha dumansı alttakinin ise daha meyvemsi olduğu söyleniyor. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Meyvemsi olanı mı yoksa dumansı olanı mı?

Üstteki linklerdeki parfümleri kullanan varsa bilgi verebilirse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki Alberto Sego'dan hangisini almalıyım. Dumansı olanı mı yoksa meyvemsi olanı mı?

Süper çalışma olanı çok iyidir ama aklınızda bulunsun sadece bu parfüm için değil. Alacağınız her parfümü en azından 1 yapabilirseniz 2 ay dinlendirin. Yani karanlık bir yere koyun örneğin elbise dolanını en köşesi. Ben her parfümü aldıktan sonra birkaç fıs atıyorum sonra oraya koyuyorum hem demleniyor hem de zaten elimde önceden de aldıklarım olduğu için sorun çıkarmıyor.

Süper çalışma olanı çok iyidir ama aklınızda bulunsun sadece bu parfüm için değil. Alacağınız her parfümü en azından 1 yapabilirseniz 2 ay dinlendirin. Yani karanlık bir yere koyun örneğin elbise dolanını en köşesi. Ben her parfümü aldıktan sonra birkaç fıs atıyorum sonra oraya koyuyorum hem demleniyor hem de zaten elimde önceden de aldıklarım olduğu için sorun çıkarmıyor.

Teşekkür ediyorum öneriniz ve diğer tavsiyeleriniz için.

Meyveli olan hocam bu da dumansı olanı.

Teşekkür ediyorum hocam.
Alberto segonun fiyatları biraz daha uygun oradaki muadiller hakkında fikriniz var mı?
Tutasteden aventus harici birçok parfüm alıp memnun kaldım fakat alberto sego kullanmadım hiç.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı