Merhabalar hocam. Bir çok anti-virüs denedim fakat bence içlerinde en iyi olanı AVG idi. Gerek temizleme,gerek performans konusunda 'bence' Bitdefender,Kaspersky,Norton vb. çoğu diğer rakibine fark atıyor. Bu kanımı deneme sürümlerini deneyerek edindim. Ben bu anti-virüs'ün Internet Security 2012 versiyonunu 1 yıllık lisansını almayı düşünüyorum. Link:
AVG - Internet Security 2012 | Tam Virüs Koruması
Şimdi hocam, benim sıkıntım şu; ben daha önce 1 yıllık 3 kullanıcılı Norton360 anti-virüs'ü kullanmıştım. Windows PC'lerin kaderi olarak düşündüğüm format işlemini mecburi olarak gerçekleştirmiştim. Fakat aynı bilgisayarda kullanmama rağmen kullanıcı sayı hakkım 1 azaldı. Bu durumla karşılaşmak istemiyorum. Yani tek key alacağım, formattan sonra da 1 yıl bitene kadar o keyi tekrar yükleyip devam edeceğim. Mümkün müdür hocam?
Saygılarımla.
AVG - Internet Security 2012 | Tam Virüs Koruması
Şimdi hocam, benim sıkıntım şu; ben daha önce 1 yıllık 3 kullanıcılı Norton360 anti-virüs'ü kullanmıştım. Windows PC'lerin kaderi olarak düşündüğüm format işlemini mecburi olarak gerçekleştirmiştim. Fakat aynı bilgisayarda kullanmama rağmen kullanıcı sayı hakkım 1 azaldı. Bu durumla karşılaşmak istemiyorum. Yani tek key alacağım, formattan sonra da 1 yıl bitene kadar o keyi tekrar yükleyip devam edeceğim. Mümkün müdür hocam?
Saygılarımla.