AVG Anti-Virüs Lisansı Format Sonrası Geçerli mi?

kasilis01

Hectopat
Merhabalar hocam. Bir çok anti-virüs denedim fakat bence içlerinde en iyi olanı AVG idi. Gerek temizleme,gerek performans konusunda 'bence' Bitdefender,Kaspersky,Norton vb. çoğu diğer rakibine fark atıyor. Bu kanımı deneme sürümlerini deneyerek edindim. Ben bu anti-virüs'ün Internet Security 2012 versiyonunu 1 yıllık lisansını almayı düşünüyorum. Link:

AVG - Internet Security 2012 | Tam Virüs Koruması

Şimdi hocam, benim sıkıntım şu; ben daha önce 1 yıllık 3 kullanıcılı Norton360 anti-virüs'ü kullanmıştım. Windows PC'lerin kaderi olarak düşündüğüm format işlemini mecburi olarak gerçekleştirmiştim. Fakat aynı bilgisayarda kullanmama rağmen kullanıcı sayı hakkım 1 azaldı. Bu durumla karşılaşmak istemiyorum. Yani tek key alacağım, formattan sonra da 1 yıl bitene kadar o keyi tekrar yükleyip devam edeceğim. Mümkün müdür hocam?

Saygılarımla.

Konu hakkında bilgiye sahip değilim ama şirketle temasa geçmek gerekir diye düşünüyorum. Kullanıcı sayısının 1 azalması şirkete bildirilse bu durumun önüne geçilebilirdi. Diğer şirketlerin bu konudaki uygulamaları hakkında bir bilgim yok.

Anakart değişmedikçe sorun olmaması lazım. Zira bu tür sistemler, PC'yi anakarta göre tanımlar... Bir sorun olursa da adamlarla iletişime geçip durumu düzeltebilirsin. Mesela Norton geçen hesabımdan 200 lira çekti, iade aldım.

Uyarı! Bu konu 14 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı