Khajz Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 2.627 Makaleler 1 Çözümler 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2021 #51 CHRİS W4LKER dedi: Bilmiyorum ancak sanırım yok hatta şöyle atayım bakın sizde Tüm cihazlarınız için internet güvenliği | ESET Antivirüs yazılımı denince akla "NOD32" gelir. www.eset.com VPN'den falan bahsedilmemiş. Genişletmek için tıkla... 1 yıl 460 TL diyor Temel paketinde? AVG'yi arkadaş yıllık 28TL'ye almış + VPN
CHRİS W4LKER dedi: Bilmiyorum ancak sanırım yok hatta şöyle atayım bakın sizde Tüm cihazlarınız için internet güvenliği | ESET Antivirüs yazılımı denince akla "NOD32" gelir. www.eset.com VPN'den falan bahsedilmemiş. Genişletmek için tıkla... 1 yıl 460 TL diyor Temel paketinde? AVG'yi arkadaş yıllık 28TL'ye almış + VPN
Muxof0 Hectopat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 174 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Aspire 5739G Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Aralık 2021 #52 CHRİS W4LKER dedi: Hocam ESET internet Security var. Hesaplama yaptım avgninkiyle kıyaslama yaptım yıllık olarak hesapladığımızda ESET internet Security daha ucuz oluyor. Ve hafifde bir antivirüs aynı zamanda bence performansı iyi. Genişletmek için tıkla... Windows 7 olduğundan ESET desteklemesi eskiden ESET vardı 6 sene civarı
CHRİS W4LKER dedi: Hocam ESET internet Security var. Hesaplama yaptım avgninkiyle kıyaslama yaptım yıllık olarak hesapladığımızda ESET internet Security daha ucuz oluyor. Ve hafifde bir antivirüs aynı zamanda bence performansı iyi. Genişletmek için tıkla... Windows 7 olduğundan ESET desteklemesi eskiden ESET vardı 6 sene civarı
CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 30 Aralık 2021 #53 Khajz dedi: 1 yıl 460 TL diyor Temel paketinde? AVG'yi arkadaş yıllık 28TL'ye almış + VPN Genişletmek için tıkla... Pardon hocam ben avgi aylık olarak 28 tl sandım yıllıkmış meğersem. Evet AVG daha ucuzmuş.
Khajz dedi: 1 yıl 460 TL diyor Temel paketinde? AVG'yi arkadaş yıllık 28TL'ye almış + VPN Genişletmek için tıkla... Pardon hocam ben avgi aylık olarak 28 tl sandım yıllıkmış meğersem. Evet AVG daha ucuzmuş.