AVG driver updater güvenilir midir?

BF1HAYRANI

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Benim bilgisayarda mavi ekran sorunu vardı ve bunu açtığım eski konulardan görebilirsiniz. Bunu çözmek birçok yolu denemiştim ama olmamıştı. Driverlarda olduğunu biliyordum ve bununla ilgili video falan izledim. Bir arkadaş videosunda AVG driver updater adlı bir uygulamadan bahsediyordu uygulamanın resmini aşağıya bıraktım. Ben de bu uygulamayı indirdim ve 2 haftalık bir deneme sürümü vardı. 2 haftalık deneme sürümü boyunca güncelleme geldikçe oradan güncelleme yaptım ve sorunum çözüldü. Bazen güncelleme geldiğinde bilerek yapmadan oyuna giriyordum ve mavi ekran yiyordum ama güncelleyince bu sorun çözülüyordu. Şimdi deneme sürümü bitti ve benden para istiyor. Sizce bu uygulamaya para verilir mi? Güvenilir midir? Veya bana önerebileceğiniz başka bir uygulama var mıdır? Veya driver güncellemenin başka yolu var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (9).png
    419 KB · Görüntüleme: 55
Hocam elle yapmanız daha faydalıdır. Programlarla falan yapmanızı önermiyorum.

Sürücü kurma uygulamaları eski veya bozuk driverları yükleyebiliyor.
Elle kurun veya kuramadığınız sürücü hakkında konu açın arkadaşlar yardımcı olacaktır.

Hocam peki elle nasıl yapıcam . Sürekli siteden mi yapmam gerekiyor
Hocam anakartınızın adını falan biliyorsanız tarayıcınıza yazın. Hangi markaysa örnek veriyorum MSI ise MSI'in sitesinden güncelleyin yanlış yerden güncellemeyin. Orada güncel BIOS, İnternet, Chipset sürücüleri bulunuyor. Ekran kartını da bana söylersen güncel sürümünü atarım sana.

Eğer anakartının adını bilmiyorsan Windows'un arama kısmına msinfo yaz. Yazdıktan sonra orada Temel Kart Ürünü yazıyor orta da falandır. O anakartının ismidir.

Hocam bilgisayarımın markası MSI Katana 15 B12VKG . Anakart modeli ise MS-1585 . Şimdi bir sürü driver var hepsini manuel olarak yapmak uğraştırmaz mı veya güncelleme geldiğini nereden bileceğim?

Hocam bilgisayarımın markası MSI Katana 15 B12VKG . Anakart modeli ise MS-1585 . Şimdi bir sürü driver var hepsini manuel olarak yapmak uğraştırmaz mı veya güncelleme geldiğini nereden bileceğim?
Hocam bazen tekrardan girer bakarsınız güncelleme gelmiş mi diye. Dediğim gibi kimse programlarla sürücü güncellemeyi önermiyor ve bende önermiyorum. Zaten uğraştırmaz hocam indireceksin güncelleyeceksin.

Hocam bazen tekrardan girer bakarsınız güncelleme gelmiş mi diye. Dediğim gibi kimse programlarla sürücü güncellemeyi önermiyor ve bende önermiyorum. Zaten uğraştırmaz hocam indireceksin güncelleyeceksin.
Hocam driver güncelleme gelmiş ve ben yapmadığım için mavi ekran yiyorum nasıl güncellemem hakkında video linki atar mısınız? Veya açıklar mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…