AVG kullanılır mı?

Sağ olun.

Problem değil hocam, çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim!

Çözüm olarak işaretlenmiyor bu konuda üzgünüm

Problem değil hocam, çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim!

Benim taktirimi aldınız hocam

Bu arada, anti-malware sanırım daha çok makine öğrenimi ile yapay zeka gibi çalışıyor bu yüzden aşırı önemli bu konuda. Tam da benlik iş he. Her neyse, iyi günler dilerim

Son düzenleme:
Sağ olun hocam, teşekkür ederim. Evet öyle çalışıyor izliyor birde dosyaları. Yani tam tarama yapmalık. İyi sosyaller, iyi günler sorunlarınız/sorularınız olduğunda etiketlemeyi unutmayın.

Bu arada, anti-malware sanırım daha çok makine öğrenimi ile yapay zeka gibi çalışıyor
Bu işleri en iyi yapan yazılımlar Kaspersky, Bitdefender ve ESET’tir. Eğer AVG kullanacaksanız üstün bir koruma beklemeyin derim.

Bu işleri en iyi yapan yazılımlar Kaspersky, Bitdefender ve ESET’tir. Eğer AVG kullanacaksanız üstün bir koruma beklemeyin derim.
Kaspersky disinfection konusunda iyi, veritabanı konusunda AVG geçer Kaspersky'ı. Ayrıca ESET'in de pek iyi olduğunu düşünmüyorum. AVG'de listeye alınabilir.

Kaspersky disinfection konusunda iyi, veritabanı konusunda AVG geçer Kaspersky'ı. Ayrıca ESET'in de pek iyi olduğunu düşünmüyorum. AVG'de listeye alınabilir.
Açıkçası günümüzde veritabanından çok istihbarat ağına, sezgisel ve davranış analizine, makine öğrenimine daha çok önem verilmesi gerekiyor bence. Çünkü virüsler çok büyük ilerleme kat etmeye devam ediyor. Veritabanları da bu duruma karşı ne kadar korumaya katkı sağlar bilemem.

Kafam karıştı hocam, birisi AVG yi arşa çıkarıyor, birisi yerin dibine sokuyor. (Kaspersky Plus kullanıcısı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…