AVG ve ESET 0,1,2,3,4.gün virüslerine karşı ufak çaplı ATP testi ve Xcitium/Comodo Valkyrie

Kötü değil bencede. Ortalama ya da ortanın bir tık üstüdür ancak bir kaspersky ve bitdefender kadar iyi değil.
Bence BitDefender'in de o kadar iyi değil ki, virüs sızdıktan sonra işi bitiriyor öyle engelliyor bazı tehditleri. Bence AVG ile BitDefender arasındaki Davranış Kalkanın'da öyle aman aman bir fark da yok.

Bu tarz bir ATP testini BitDefender'a da yapmıştım ve şaşırtıcı şekilde 6'sını da tespit etmişti, şuan farklı bir şifrelenmiş payload kullanıyorum belki sonuçlar farklıdır.

Ve hepsini de gelişmiş tehdit koruması tespit etmişti. Ancak hala daha ısınamıyorum. Basit ransomwarelere karşı başarısız kalabiliyor bu tarz testlerde fullüyor garip.

Beklediğimden iyi sonuç verdi diyebilirim ben şahsen dosya tespitlerinde iyi yapar da davranışta batar diye düşünüyordum. Hiç fena olmadığını görmüş oldum.

CyberCapture açıktı ancak hiç bir CyberCapture ile ilgili uyarı veya farklı bir şey göremedim.

Hocam BitDefender Scorpion virüsünü 3 senedir veritabanına eklemedi ve gelişmiş tehdit koruması'da tabiri caizse Scorpion sistemin içine edince ancak bulabiliyor. Avast 2019 bile daha hızlı tepki veriyordu.

Benimde beklediğimden iyi sonuç verdi hocam.

Tepkileri yavaş ve geri alma özelliği tam çalışmasa da yine de tespitte iyi olduğu kesin gibi bir şey (BitDefender).

Test sonuçları neredeyse beklediğim gibi geldi açıkçası. Eğer size zahmet olmazsa yakında Kaspersky vs Bitdefender yaparsanız sevinirim.
Bir sorun olmazsa 2 hafta sonrasına cuma veya cumartesi o da gelir.
Yani ayın 30'u gibi.

Son düzenleme:
Bunu duyunca Kaspersky'da karar kildik. Hem 711 tl vericez hem de viruslere yavas tepki vericek ustune 3 yil eklemeyecek. Kim alir ki.

Bunu duyunca Kaspersky'da karar kildik. Hem 711 tl vericez hem de viruslere yavas tepki vericek ustune 3 yil eklemeyecek. Kim alir ki.
O virüsü sadece Kaspersky'ın sistem izleyicisi bile silebiliyor, büyük ihtimalle bu olayın sebebi BitDefender'ın otomatik raporlamasının olmaması (yada var mı bilmiyorum da hiç KSN gibi bir sistemleri olduğunu duymadım).

Hic kimse raporlamadi mi 3 yil boyunca? Hic olmadi duymuslardir virusu direkt eklemesi lazim. Baska bir bit yenigi var ama bilmiyorum. Viruslere yavas tepki olayi hic iyi degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…