AVG ve ESET 0,1,2,3,4.gün virüslerine karşı ufak çaplı ATP testi ve Xcitium/Comodo Valkyrie

Hic kimse raporlamadi mi 3 yil boyunca? Hic olmadi duymuslardir virusu direkt eklemesi lazim. Baska bir bit yenigi var ama bilmiyorum. Viruslere yavas tepki olayi hic iyi degil.
Bilmiyorum, ancak Scorpion'u veritabanlarına eklemedikleri detayı doğru onu biliyorum.
BitDefender'a dosya raporlamak diğer antivirüslere kıyasla çok daha uzun bir yol ve bir şey kazanmıyorsun ayrıca virüste yaygın değil bu sebeple raporlanmamış olabilir.
Çünkü mail atman falan lazım KSN'deki gibi hemen dosyanın metadatasını almıyor ki. Veya Comodo'daki gibi anında Valkyrie'e yüklemiyor ki.

Raporlansaydı eklerlerdi diye düşünüyorum, yada raporlanmışta olabilir ama destek ekibi bildirmemiş olabilir merkeze (?).

3 Yildir eklenmemesinin hic bi mantikli aciklamasi olamaz.

Bunu duyunca Kaspersky'da karar kildik. Hem 711 tl vericez hem de viruslere yavas tepki vericek ustune 3 yil eklemeyecek. Kim alir ki.
Bir gün aynı noktaya geleceğimizi biliyordum hocam.

Bitdefender Premium sürümü scorpion virüsünü tespit etmekte çok geç kalırken Kaspersky Free sürümü hem proaktif hem de reaktif korumada çok hızlı ve başarılı performans sergilemekte.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yeni eklenmiştir diye düşünüyorum hocam, çünkü en son baktığımda hala tespit etmiyordu.

Detaylı ATP testi burada, bu testin ATP'sinde 1-2 yanlışlık yaptım (büyük yanlışlar değil, sonuçları değiştirmiyor genel olarak). O yüzden yenisine bakmanız daha iyi olur.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…