Darkblue99
Decapat
- Katılım
- 11 Ekim 2020
- Mesajlar
- 328
- Makaleler
- 1
- Çözümler
- 1
Yanlışlıkla yükledim. Denetim Masası'ndan silemiyorum. Dosya konumunu sildim.
Önerdiğim program Unistaller programı. Bilgisayarı pek yavaşlatacağını zannetmiyorum. Ama elbette, tercih meselesi. Revo'da oldukça başarılı.IObit hem bir virüs gibidir hem de bilgisayar yavaşlatır hele ki 8 GB RAM altıysanız.
Kafalar Pırıl Pırıl.Yalnız IObit'de güzeldir. Neden böyle bir tepki verdiniz anlamadım.
Uzatmaya gerek yok. IObit'in diğer yazılımlarını bende beğenmiyorum. Ama Unistaller yazılımının başarılı olduğunu düşünüyorum. Ne var bunda? Bunu önerdim diye üstüme gelmeniz çok garip.Kafalar Pırıl Pırıl.
Üstünüze gelmiyorum.Uzatmaya gerek yok. IObit'in diğer yazılımlarını bende beğenmiyorum. Ama Unistaller yazılımının başarılı olduğunu düşünüyorum. Ne var bunda? Bunu önerdim diye üstüme gelmeniz çok garip.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.