Avid Pro Tools The selected audio device could not be initialized hatası

Rocker

Kilopat
Yer
Konya / Beyşehir
Daha fazla  
Meslek
Öğrençi
Merhaba arkadaşlar. Avid Pro Tools kurdum fakat açılış ekranında hata veriyor. Programı silip geri kurdum ama düzelmedi. Bu sorunu nasıl çözerim?

The selected audio device could not be initialized. Please choose another audio device.

Adsız.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu hata, "Aygıt mevcut değil" anlamına gelir ve muhtemelen arabiriminiz için eksik bir sürücüden kaynaklanmaktadır.
  1. Ses arayüzünüz için sürücüyü indirin ve yükleyin (Avid arayüzleri için sürücüler avid.com/drivers adresinde bulunabilir )
  2. Sürücü mevcut değilse veya PC'deki dahili ses donanımını kullanıyorsanız, ASIO4ALL'u yüklemeyi deneyin.
  3. Aygıtınızı seçmek için başlattıktan hemen sonra Playback Engine penceresi açılana kadar N tuşunu basılı tutun.
Aynı hata oluşursa, lütfen aşağıdakileri deneyin (PC):
  1. Ekranınızın sağ alt tarafında görebileceğiniz Hoparlör Simgesini sağ tıklayın. Ardından, Ses Ayarlarını Aç deyin.
  2. Sağ taraftaki Ses Denetim Masası'na tıklayın.
  3. Açılan pencerede bütün Kayıt ve Kayıttan Yürütme cihazlarını devre dışı bırakın.
  4. Pro Tools uygulamasını tekrar çalıştırmayı deneyin.
  5. Çalışırsa, tüm ses cihazlarını tekrar etkinleştirebilirsiniz.

Bu hata, "Aygıt mevcut değil" anlamına gelir ve muhtemelen arabiriminiz için eksik bir sürücüden kaynaklanmaktadır.
  1. Ses arayüzünüz için sürücüyü indirin ve yükleyin (Avid arayüzleri için sürücüler avid.com/drivers adresinde bulunabilir )
  2. Sürücü mevcut değilse veya PC'deki dahili ses donanımını kullanıyorsanız, ASIO4ALL'u yüklemeyi deneyin.
  3. Aygıtınızı seçmek için başlattıktan hemen sonra Playback Engine penceresi açılana kadar N tuşunu basılı tutun.
  1. Ekranınızın sağ alt tarafında görebileceğiniz Hoparlör Simgesini sağ tıklayın. Ardından, Ses Ayarlarını Aç deyin.
  3. Açılan pencerede bütün Kayıt ve Kayıttan Yürütme cihazlarını devre dışı bırakın.
Teşekkür ederim Recep Bey.

Bu arada bu yazılım da korsan. AudioZ'nin kırdığı 12.5.0 sürümü. Çünkü kiralama döneminden önce 12.6 ve fix sürümler çıktı. Ekran görüntüsüne dikkatli bakınca fark ettim. :)

Teşekkür ederim Recep Bey. sorun yazılımsal olarak çözemedim. Aklıma birden kulaklık amfisi ile gitarı bağlamak geldi. Kulaklık amfisi ile Avid Pro Tolls ekranına ulaştım.
Çözüldü mü?
Arayüze ulaştım fakat programdan herhangi bir ses alamıyorum. ASIO4ALL yüklü

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı