Avira antivirüs iyi mi?

peps

Decapat
Daha fazla  
Selam, ben önceden Kaspersky kullanıyordum fakat deneme sürümü bitti ve hiçbir özelliği çalışmıyor. Bu yüzden yeni bir antivirüs uygulaması arıyorum, Avira diye bir şey buldum. İyi mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu adresten ücretsiz şekilde kullanmaya devam edebilirsin. Antivirüs firmalarının ücretsiz sürümleri ile ücretli sürümleri arasındaki farklar vpn+parola yöneticisi vb. ek koruma özellikleridir. Onun haricinde virüsten koruma özellikleri farklılık göstermez çok ciddi şekilde.

Kaspersky'in ücretli olan sürümünün deneme süresi bitmiştir. Sınırsız ücretsiz sürümü var onu kullanın.

Son düzenleme:
Eğer bilgisayarınızı sizin dışınızda biri kullanmıyorsa (aile bireyleriniz, akrabalarınız) ve bilinçli bir kullanıcıysanız benim şahsi fikrim; antivirüs kullanmamanız yönünde. Kendi kendinizin antivirüsü olabilirsiniz. İndireceğiniz dosyalara, tıklayacağınız bağlantılara dikkat etmekte fayda var.

Kullandığınız işletim sistemi ve sürümü halen geliştirilmekteyse ve güncelleme alıyorsa bu dediğim geçerli. Diğer türlü Windows 7 ve daha eski sistemlerde kullanmanız normal, çünkü işletim sisteminde çıkan bir güvenlik açığını kapatmak için bir güncelleme yayınlayamazlar.

Öte yandan antivirüs yazılımlarındaki "Güvendesiniz" yazıları tamamen illüzyondan ibaret.

Windows'un kendi antivirüsü de (Defender) gayet iyi bence, Avira'yı daha önce duymamıştım bilgim yok

Arkadaşlar ben kurdum ama kurarken karşıma 2 seçenek çıktı biri standar diğeri Plus ücretsiz diye Plus indirdim fakat 30 gün sonra bitecek diyor ve masaüstüme Kaspersky Free download diye bir şey geldi

Plus olanı seçtiğiniz için 30 gün süresi var işte orada normali seçmeniz lazım ki süresiz ücretsiz kullanıma geçesiniz.

Plus olanı seçtiğiniz için 30 gün süresi var işte orada normali seçmeniz lazım ki süresiz ücretsiz kullanıma geçesiniz.

Hayır standart seçtim galiba 30 gün dolunca bu şeyi indireceğim ve Free olacak diye düşünüyorum.

Hayır standart seçtim galiba 30 gün dolunca bu şeyi indireceğim ve Free olacak diye düşünüyorum.

Yeni versiyonu tam bilmiyorum ama dediğiniz gibi olabilir. Olmadı 1 ay sonra tekrar yazarsınız hallederiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…