Avira Bilgisayarımı Yavaşlatıyor

Daha fazla  
Bilgisayar açılışında internete bağlanılıyor gibi oluyor ama internet sıkıntısız çalışıyor. Ve bilgisayar açıldığında mouse kasıyor. Avira indirmeden önce böyle değildi.

Antivirüs yazılımları arkaplanda sürekli çalıştıkları için bilgisayarın performansını düşürmektedir normal.

Bende ya Eset Security Premium kullanılmalı ya da girilen yerlere dikkat edip Windows Defender kullanılmalı. Kaspersky falan zaten kasıyor, avast komple çöp.

Webroot, Malwaretips' de pek meth edilmiyor diye biliyordum. Testlerde ne kadar başarılı olduğu da ortada.

Bilinmeyen uygulamaları sisteme zarar verdikten sonra durdurmak için sürekli harddiske veri yazmak efektif mi? Özellikle SSD kullanılıyorsa, bu özelliğine dikkat edilmeli bence:

Kaspersky Free
360 Total Security
Windows Defender
Bunlar sistemi kastırmayan ve güçlü ücretsiz programlardır. Avira imzamdaki sistemi 5 dakikada açılır hale getirdi. Kullanamıyordum bilgisayarı.

2006'lı 2007'li yıllarda avira'yı kullanan çok seven birisi olarak söylüyorum, az önce bilgisayarımı %5 düşüren avira'yı kaldırmak durumunda kaldım. Bu program niye bu hale gelmiş? İlla 550 gigabayt(!) ram mi olmalı bilgisayarımızda? Çok yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…