Avira “Gerçek zamanlı koruma durduruldu” hatası

• Konuyu başlatan eXe
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 4.724

eXe

Kilopat
Daha fazla  
Avira programını kullanıyorum ve genellikle bilgisayarı açtıktan sonra şemsiye kapalı şekilde oluyor yani gerçek zamanlı koruma durduruluyor. Ara ara bilgisayar açıldıktan 3 ya da 5 dakika içerisinde mouse donuyor ve klavyeden hiçbir işlem yapılamıyor. Güç tuşundan kapatıp açıyorum bu şekilde düzeliyor. Bilgisayarıma henüz yeni format atmıştım, yardımlarınızı bekliyorum.
Virüsz.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Revo Uninstaller ile Avira ve dosya kalıntılarını kaldırın. Tekrar yükleyin.

Güvenli modda Avira'nın kendi kaldırma aracı ile kaldırın. http://install.avira-update.com/package/regcleaner/win32/en/avira_registry_cleaner_en.exe

Tekrardan güncel sürümünü kurun ve tam tarama yapın.
Bunu yapmayı deneyin.
Ara ara bilgisayar açıldıktan 3 ya da 5 dakika içerisinde fare donuyor ve klavyeden hiçbir işlem yapılamıyor. Güç tuşundan kapatıp açıyorum, bu şekilde düzeliyor.
Bende hiç böyle sorunlara neden olmadı. Belki Malwarebytes Anti-Malware'nin gerçek zamanlı korumalarını kapatmadıysanız sorun oluyordur. O yüzden Avira'yı yüklemeden önce Malwarebytes Anti-Malware'nin gerçek zamanlı korumalarını kapatın.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı