Avira kaldırılmıyor

JonTurk06

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Denetim Masası'ndan kaldırsam tekrar yükleniyor, çeşitli kaldırma uygulamaları yükledim tekrar yükleniyor. Program files da ana dosyası var, kendim el ile sileyim diyorum "administrator" izin vermiyor diyor. Klasöre girip sahibini degiştireyim diyorum ama ne yaparsam yapayım o klasörü silemiyorum. Nasıl siliecegim ben bu progra mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güvenli modda deneyin.

İsteğiniz dışında yüklendiyse (PUP) bir anti-virüs/anti-malware yazılımıyla tarama yapabilirsiniz.
Hocam nasıl yaptım bilmiyorum ama program files x86 da ki ariva klasöründeki herşeyi sildim. Güvenlik kısmında ariva açık yazıyordu o da gitti şuan istedigim gibi defender gözüküyor.Ama o x86 nın içindeki ariva klasöründe sadece bir tane dll dosyası kaldı onu ne yaparsam yapayım silemedim users size izin vermelidir diyor ne yapacagım?
Güvenli modda deneyin.

İsteğiniz dışında yüklendiyse (PUP) bir anti-virüs/anti-malware yazılımıyla tarama yapabilirsiniz.
Ama CCleaner'da baktım vir ve ariva olarak gözüküyor

Hocam nasıl yaptım bilmiyorum ama program files x86 da ki ariva klasöründeki herşeyi sildim. Güvenlik kısmında ariva açık yazıyordu o da gitti şuan istedigim gibi defender gözüküyor.Ama o x86 nın içindeki ariva klasöründe sadece bir tane dll dosyası kaldı onu ne yaparsam yapayım silemedim users size izin vermelidir diyor ne yapacagım?
Güvenli modda yaptınız değil mi? Böyle bir hata vermemesi lazım.
Ama CCleaner'da baktım vir ve ariva olarak gözüküyor
Revo Uninstaller üzerinden silmeyi denediniz mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı