Avira kaldırılmıyor!

mertcaliskan

Hectopat
Daha fazla  
Birkaç hafta önce Avira indirmiştim. Sonrasına hiçte memnun kalmayıp kaldırdım ve başka bir antivirüs programı yükledim ancak Avira hala görev yöneticisinde duruyor hatta az önce güncelleme uyarısı çıktı, tamamen kaldırdığıma eminim,ama görev yöneticisinden dosya konumunu açtığımda tek bir klasör halinde Avira duruyor, nasıl kaldırabilirim, Aviranın bulunduğu klasörü el ile silemiyorum, program ekle/kaldır da yok, Ccleaner de yok, Unınstall tool da yok ama saçma sapan uyarılar veriyor. Lütfen şu lanet şeyden kurtarın.

Arkadaşlar noktalama işaretleri ile pek aram yoktur, o yüzden ceza yiyebilirim lütfen direk çözümü yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Şöyle yapın; bunun silinmemesinin nedeni görev yöneticisinde çalışan bir program olması. Şimdi 8.1 veya üstünü kullaniyorsanız görev yöneticisinden başlangıç adlı sekmeye gelip oradan aviranın başlangıçta başlat ayarını kaldırın. Yeniden başlattıktan sonra klasörü silin. Olmazsa başka bir şeyler düşünülebilir.

Başlat menüsü arama çubuğuna msconfig yazın sonra en sağ tarafta başlangıç bölümünden avira'nın yanındaki tik işaretini kaldırın. Tamama basın ve bilgisayarı yeniden başlatın.
İşe yaramazsa avira'nın kurulu olduğu yerden uninstall isimli bir uygulama olması lazım onu çalıştırın.
Bu da işe yaramazsa sistem geri yükleme yapın ve avirayı kurmadan önceki bir tarihe geri yükleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…