Avira mı Kaspersky m?

Windows XP06256

Decapat
Daha fazla  
6 GB RAM'im var ve bu iki antivirüs arasında kaldım. Hangisini kullanmalıyım?

Avira bu sisteme daha iyi olur gibi ama yinede düşünme diyebilirm, son zamanlarda kalitesinin azaldığını düşünüyorum. Tam sistem ne?
Ayrıca normal şartlarda ESET veya Bitdefender daha iyi olur.

Avira bu sisteme daha iyi olur gibi ama yinede düşünme diyebilirm, son zamanlarda kalitesinin azaldığını düşünüyorum. Tam sistem ne?
Ayrıca normal şartlarda ESET veya Bitdefender daha iyi olur.
Tam sistem windows 11 6gb ram intel pentium E6700 3.20GHZ

Bende 4 GB RAM var ve Kaspersky Free yüklü. Boşta gerçekten tüketiyor dersem yalan konuşmuş olurum. Şu an bile baktım 9Mb seviyelerinde geziyor. Korumasını hesaba katmıyorum. Diğer uygulamayı kullanmadım ama Kaspersky'dan kafanıza takılan bir şey olmasın.

peki bu kaspersky kaldırmak istersem sorun çıkarmaz dimi avast gibi

Kaspersky daha iyi ikisi arasından, ama ESET veya BitDefender daha iyi. Sistemi yorar mı bilmem.
BitDefender hâlâ daha zirve seviyelerdeyken ESET son zamanlarda aktif koruma olarak biraz geri kalmış gibime geliyor. Şu an en zirvede Kaspersky ve BitDefender var bence. Bu ikisi birbiriyle kafa kafaya, kimi zaman Kaspersky geçiyor kimi zaman ise BitDefender.

ESET'in yazılımı iyi, bana göre ücretsiz en iyi BitDefender, deneyimim bu yönde oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…