C crital Centipat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #1 Bilgisayarıma deneme amaçlı Avira indirdim ve kaldıramyorum. Bu antivirüs için gerekli diyor, ne yapmalıyım? Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (90).png 9,5 KB · Görüntüleme: 113 Son düzenleyen: Moderatör: 3 Kasım 2020
Bilgisayarıma deneme amaçlı Avira indirdim ve kaldıramyorum. Bu antivirüs için gerekli diyor, ne yapmalıyım?
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.458 Makaleler 6 Çözümler 513 Yer İstanbul 3 Kasım 2020 #2 Sen kaldırmaya çalışırken bilgisayarında aktif olarak çalışıyor mu? Öyle ise kapatıp sonrasında kaldırmayı dener misin?
Sen kaldırmaya çalışırken bilgisayarında aktif olarak çalışıyor mu? Öyle ise kapatıp sonrasında kaldırmayı dener misin?
Melikovicious Hectopat Katılım 13 Kasım 2019 Mesajlar 550 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik-Elektronik Mühendisi 3 Kasım 2020 #3 Revo Uninstaller ile bu sorunu çözebilirsiniz.
J Janissaryyyyyyy Hectopat Katılım 3 Ekim 2018 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #4 Dostum güvenli modda kaldırabilirsin.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 3 Kasım 2020 #5 Olmazsa buradaki rehberi uygulayın: How do I perform a manual reinstallation of my Avira product? To perform successfully a produkt reinstallation you have to perform first a cleanup of your installed Avira product. NoteThe described procedure should only be applied if a conventional Avira uni... support.avira.com
Olmazsa buradaki rehberi uygulayın: How do I perform a manual reinstallation of my Avira product? To perform successfully a produkt reinstallation you have to perform first a cleanup of your installed Avira product. NoteThe described procedure should only be applied if a conventional Avira uni... support.avira.com
C crital Centipat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #6 Her şeyi denendim revo uninstal de var ama olmuyor. Yalnız güvenli modda nasıl yapçam.