S SSaber Hectopat Katılım 7 Şubat 2019 Mesajlar 57 12 Temmuz 2022 #1 Merhaba, ücretli olarak Avira Prime almak istiyorum. Sizce yeterli AV mi, farklı seçeneklere mi yöneleyim?
Merhaba, ücretli olarak Avira Prime almak istiyorum. Sizce yeterli AV mi, farklı seçeneklere mi yöneleyim?
İzmirli Gurme Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.070 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2022 #2 Yeterlidir, yalnız Avira Antivirus Pro (Prime değil, ama Pro'da işinizi görür.) bi ara 1 dolar gibi bir ücretle satılıyordu. Hatta ben de satın almıştım, eğer kampanya bitmediyse bu şekilde bir satın alım gerçekleştirebilirsiniz. Devam ediyormuş: Avira Claim your exclusive 97% discount on Antivirus Pro: premium antivirus, including advanced protection against scams and ransomware. www.avira.com
Yeterlidir, yalnız Avira Antivirus Pro (Prime değil, ama Pro'da işinizi görür.) bi ara 1 dolar gibi bir ücretle satılıyordu. Hatta ben de satın almıştım, eğer kampanya bitmediyse bu şekilde bir satın alım gerçekleştirebilirsiniz. Devam ediyormuş: Avira Claim your exclusive 97% discount on Antivirus Pro: premium antivirus, including advanced protection against scams and ransomware. www.avira.com
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.637 Makaleler 54 Çözümler 412 Yer Osmaniye, Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Temmuz 2022 #3 Bence almayın. Daha iyi ürünler var. BitDefender ve ESET, Norton gibi firmalara yönelin derim.
Araseksi Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.571 Çözümler 3 12 Temmuz 2022 #4 SSaber dedi: Merhaba, ücretli olarak Avira Prime almak istiyorum. Sizce yeterli AV mi, farklı seçeneklere mi yöneleyim? Genişletmek için tıkla... Bence başka seçeneklere yönelin. Malware Protection Test March 2022 buradan karşılaştırın. BitDefender Kaspersky ve Norton iyi seçenekler.
SSaber dedi: Merhaba, ücretli olarak Avira Prime almak istiyorum. Sizce yeterli AV mi, farklı seçeneklere mi yöneleyim? Genişletmek için tıkla... Bence başka seçeneklere yönelin. Malware Protection Test March 2022 buradan karşılaştırın. BitDefender Kaspersky ve Norton iyi seçenekler.
S SSaber Hectopat Katılım 7 Şubat 2019 Mesajlar 57 12 Temmuz 2022 #5 Araseksi dedi: Bence başka seçeneklere yönelin. Malware Protection Test March 2022 buradan karşılaştırın. BitDefender Kaspersky ve Norton iyi seçenekler. Genişletmek için tıkla... Karşılaştırmaya göre Avira çok iyi performans göstermiş gibi.
Araseksi dedi: Bence başka seçeneklere yönelin. Malware Protection Test March 2022 buradan karşılaştırın. BitDefender Kaspersky ve Norton iyi seçenekler. Genişletmek için tıkla... Karşılaştırmaya göre Avira çok iyi performans göstermiş gibi.
Araseksi Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.571 Çözümler 3 12 Temmuz 2022 #6 SSaber dedi: Karşılaştırmaya göre Avira çok iyi performans göstermiş gibi. Genişletmek için tıkla... Param olsa dediklerimden alırdım.
SSaber dedi: Karşılaştırmaya göre Avira çok iyi performans göstermiş gibi. Genişletmek için tıkla... Param olsa dediklerimden alırdım.
Fıratt10 Kilopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 3.715 Makaleler 13 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2022 #7 Bence Norton, ESET, Kaspersky gibi ürünlere bakmanız daha iyi olur. SSaber dedi: Merhaba, ücretli olarak Avira Prime almak istiyorum. Sizce yeterli AV mi, farklı seçeneklere mi yöneleyim? Genişletmek için tıkla...
Bence Norton, ESET, Kaspersky gibi ürünlere bakmanız daha iyi olur. SSaber dedi: Merhaba, ücretli olarak Avira Prime almak istiyorum. Sizce yeterli AV mi, farklı seçeneklere mi yöneleyim? Genişletmek için tıkla...
K knightonline55 Decapat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 200 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2023 #8 Oldukç.a iyi tavsiye ederim.