Avira vs Panda vs Avast

MevlütCanToy

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Bu üç antivirüs arasında kararsız kaldım. Avira iyi diyor websitesi ve inceleme haberlerleri. Panda mı kurmalıyım Avira mı yoksa Avast mı? Sistemim kötü. Performans ve koruma açısından hangisini önerirsiniz?

En vasatı ( C ) ESET Avira varken kimseye önerme.

ESET piyasadaki en iyi virüs programlarından bir tanesi bunu ben değil test sonuçları söylüyor yapılann yeni testlerde ESET lider konumda yeni yapılan veya tanınmayan bir virüsü daha kolay algılayabiliyor. Ayrıca forumda Avira ve Avast ikilisinden nefret ediliyor genellikle. Forumda en çok önerilen 2 tane anti virüs var Kaspersky ve ESET. Benim ESET tercih etmemin sebebi ise kullanımı, arayüzü Kaspersky'a göre daha basit olması yoksa hemen hemen aynılar bir de ESET çok hafif.

ESET piyasadaki en iyi virüs programlarından bir tanesi bunu ben değil test sonuçları söylüyor yapılann yeni testlerde ESET lider konumda yeni yapılan veya tanınmayan bir virüsü daha kolay algılayabiliyor. Ayrıca forumda Avira ve Avast ikilisinden nefret ediliyor genellikle. Forumda en çok önerilen 2 tane anti virüs var Kaspersky ve ESET. Benim ESET tercih etmemin sebebi ise kullanımı, arayüzü Kaspersky'a göre daha basit olması yoksa hemen hemen aynılar bir de ESET çok hafif.

Avira en etkili marka alman şirketi.

Avira en etkili marka alman şirketi.
Alman şirketi olması ne değiştiriyor?
Test sonuçlarına göre Avira iyi bir konumda değil.
1677518365236.png

Avira'ya kötü demiyorum bu arada sadece bazı testler için sonuçları gerçekten kötü ve sezgisel tespitleri bence kötü.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı