LeYoR Decapat Katılım 26 Eylül 2022 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #1 Tavanda 2 kablo "mavi, sarı yeşil", avizede 3 kablo "kahverengi, sarı yeşil, mavi" var. Bunların bağlantısı nasıl yapılır? Dosya Ekleri IMG-20240827-WA0011.jpeg 123 KB · Görüntüleme: 130 20240828_195050.jpg 31,5 KB · Görüntüleme: 80
Tavanda 2 kablo "mavi, sarı yeşil", avizede 3 kablo "kahverengi, sarı yeşil, mavi" var. Bunların bağlantısı nasıl yapılır?
Çözüm A1peren 28 Ağustos 2024 LeYoR dedi: Tavanda 2 kablo "mavi, sarı yeşil", avizede 3 kablo "kahverengi, sarı yeşil, mavi" var. Bunların bağlantısı nasıl yapılır? Genişletmek için tıkla... Sarı yeşil kabloyu yine sarı yeşile bağla. Kahverengi kabloyu kırmızıya bağla maviyi de maviye. Kahverengi faz, mavi nötr, sarı yeşilde topraklama.
LeYoR dedi: Tavanda 2 kablo "mavi, sarı yeşil", avizede 3 kablo "kahverengi, sarı yeşil, mavi" var. Bunların bağlantısı nasıl yapılır? Genişletmek için tıkla... Sarı yeşil kabloyu yine sarı yeşile bağla. Kahverengi kabloyu kırmızıya bağla maviyi de maviye. Kahverengi faz, mavi nötr, sarı yeşilde topraklama.
A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.744 Çözümler 122 Yer İzmir 28 Ağustos 2024 #2 LeYoR dedi: Tavanda 2 kablo "mavi, sarı yeşil", avizede 3 kablo "kahverengi, sarı yeşil, mavi" var. Bunların bağlantısı nasıl yapılır? Genişletmek için tıkla... Sarı yeşil kabloyu yine sarı yeşile bağla. Kahverengi kabloyu kırmızıya bağla maviyi de maviye. Kahverengi faz, mavi nötr, sarı yeşilde topraklama. Artı 0 Eksi Çözüm
LeYoR dedi: Tavanda 2 kablo "mavi, sarı yeşil", avizede 3 kablo "kahverengi, sarı yeşil, mavi" var. Bunların bağlantısı nasıl yapılır? Genişletmek için tıkla... Sarı yeşil kabloyu yine sarı yeşile bağla. Kahverengi kabloyu kırmızıya bağla maviyi de maviye. Kahverengi faz, mavi nötr, sarı yeşilde topraklama.
KS KS LeYoR Decapat Katılım 26 Eylül 2022 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #3 A1peren dedi: Sarı yeşil kabloyu yine sarı yeşile bağla. Kahverengi kabloyu kırmızıya bağla maviyi de maviye. Kahverengi faz, mavi nötr, sarı yeşilde topraklama. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler ama kırmızı kablo önceki ampulde kullanılmıyordu. Artı 0 Eksi
A1peren dedi: Sarı yeşil kabloyu yine sarı yeşile bağla. Kahverengi kabloyu kırmızıya bağla maviyi de maviye. Kahverengi faz, mavi nötr, sarı yeşilde topraklama. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler ama kırmızı kablo önceki ampulde kullanılmıyordu.
A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.744 Çözümler 122 Yer İzmir 28 Ağustos 2024 #4 LeYoR dedi: Anladım teşekkürler ama kırmızı kablo önceki ampulde kullanılmıyordu. Genişletmek için tıkla... Önceki avizeniz ikili kablo olduğu içindir. İkili olanda avizedeki Mavi ile tavandaki sarı yeşil birbirine bağlanır. Elde kalan iki kablo da birbirine bağlanıp tavandaki kırmızı kabloya bağlanır. Artı 0 Eksi
LeYoR dedi: Anladım teşekkürler ama kırmızı kablo önceki ampulde kullanılmıyordu. Genişletmek için tıkla... Önceki avizeniz ikili kablo olduğu içindir. İkili olanda avizedeki Mavi ile tavandaki sarı yeşil birbirine bağlanır. Elde kalan iki kablo da birbirine bağlanıp tavandaki kırmızı kabloya bağlanır.