Lowzy Decapat Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 11 27 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar nedense son zamanlarda aklımda böyle bir şey geliyordu ya bir yerden duymuştum ya da bir yerde okumuştum. Avon iflas mı etti?
Arkadaşlar nedense son zamanlarda aklımda böyle bir şey geliyordu ya bir yerden duymuştum ya da bir yerde okumuştum. Avon iflas mı etti?
DeviantConnor Hectopat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 1.233 Çözümler 11 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri 4070M - I9-13900H - 32 GB 5200 MHZ DDR5 Ram - 17,3' - Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #2 Evet. İflas etmiş. DeviantConnor dedi: Evet. İflas etmiş. Genişletmek için tıkla... Hala ürünleri satışta ama anlamadım.
Evet. İflas etmiş. DeviantConnor dedi: Evet. İflas etmiş. Genişletmek için tıkla... Hala ürünleri satışta ama anlamadım.
Lowzy Decapat Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 11 27 Ağustos 2024 #3 DeviantConnor dedi: DeviantConnor dedi: Evet. İflas etmiş. Hala ürünleri satışta ama anlamadım. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Son üretilen parfümler olabilir.
DeviantConnor dedi: DeviantConnor dedi: Evet. İflas etmiş. Hala ürünleri satışta ama anlamadım. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Son üretilen parfümler olabilir.
7 782673 Picopat Katılım 6 Mayıs 2024 Mesajlar 354 Çözümler 3 27 Ağustos 2024 #4 Ben bir Shorts videosunda gördüm ABD'deki Avon'a kanserojen pudra (?) sattığı için yüzlerce dava açılmış. Bu yüzden ABD'de iflas etmiş.
Ben bir Shorts videosunda gördüm ABD'deki Avon'a kanserojen pudra (?) sattığı için yüzlerce dava açılmış. Bu yüzden ABD'de iflas etmiş.
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.404 Çözümler 70 Yer Istanbul 27 Ağustos 2024 #5 Lowzy dedi: Arkadaşlar nedense son zamanlarda aklımda böyle bir şey geliyordu ya bir yerden duymuştum ya da bir yerde okumuştum. Avon iflas mı etti? Genişletmek için tıkla... Avrupa faaliyetleri devam ediyor.
Lowzy dedi: Arkadaşlar nedense son zamanlarda aklımda böyle bir şey geliyordu ya bir yerden duymuştum ya da bir yerde okumuştum. Avon iflas mı etti? Genişletmek için tıkla... Avrupa faaliyetleri devam ediyor.
Lowzy Decapat Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 11 27 Ağustos 2024 #6 782673 dedi: Ben bir Shorts videosunda gördüm ABD'deki Avon'a kanserojen pudra (?) sattığı için yüzlerce dava açılmış. Bu yüzden ABD'de iflas etmiş. Genişletmek için tıkla... Ne kadar saçma en basitin deriye gelen mürekkepte kanserojen madde içeriyor o zaman kalemlerinde yasaklanması lazım(!)
782673 dedi: Ben bir Shorts videosunda gördüm ABD'deki Avon'a kanserojen pudra (?) sattığı için yüzlerce dava açılmış. Bu yüzden ABD'de iflas etmiş. Genişletmek için tıkla... Ne kadar saçma en basitin deriye gelen mürekkepte kanserojen madde içeriyor o zaman kalemlerinde yasaklanması lazım(!)
7 782673 Picopat Katılım 6 Mayıs 2024 Mesajlar 354 Çözümler 3 27 Ağustos 2024 #7 Lowzy dedi: Ne kadar saçma en basitin deriye gelen mürekkepte kanserojen madde içeriyor o zaman kalemlerinde yasaklanması lazım(!) Genişletmek için tıkla... Pardon videoyu buldum: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Lowzy dedi: Ne kadar saçma en basitin deriye gelen mürekkepte kanserojen madde içeriyor o zaman kalemlerinde yasaklanması lazım(!) Genişletmek için tıkla... Pardon videoyu buldum: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et