Arthur of Rivia Centipat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 208 6 Eylül 2020 #1 Xbox Sahibi olduğum için iyi exc. oyunlar oynayamıyorum. Obsidian Entertainment ın Skyrim benzeri oyunu beni baya heyecanlandırdı. Çıkış tarihini bilen var mı?
Xbox Sahibi olduğum için iyi exc. oyunlar oynayamıyorum. Obsidian Entertainment ın Skyrim benzeri oyunu beni baya heyecanlandırdı. Çıkış tarihini bilen var mı?
2 241046 Hectopat Katılım 24 Aralık 2018 Mesajlar 3.256 Makaleler 6 Çözümler 5 24 Nisan 2021 #2 Henüz belli değil baktım ben de biraz ama bir bilgi yok sanırım. Baya güzel oyuna benziyor açıkçası. PC'ye de kısa zamanda çıkar inşallah. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Henüz belli değil baktım ben de biraz ama bir bilgi yok sanırım. Baya güzel oyuna benziyor açıkçası. PC'ye de kısa zamanda çıkar inşallah. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
H HooDue Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 1.983 Makaleler 1 Çözümler 11 24 Nisan 2021 #3 241046 dedi: Henüz belli değil baktım ben de biraz ama bir bilgi yok sanırım. Bayağı güzel oyuna benziyor açıkçası. PC'ye de kısa zamanda çıkar inşallah. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam zaten Xbox ve PC'ye gelecek aynı anda. Xbox yapıyor oyunu Sony değil ki sonradan gelsin.
241046 dedi: Henüz belli değil baktım ben de biraz ama bir bilgi yok sanırım. Bayağı güzel oyuna benziyor açıkçası. PC'ye de kısa zamanda çıkar inşallah. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam zaten Xbox ve PC'ye gelecek aynı anda. Xbox yapıyor oyunu Sony değil ki sonradan gelsin.