Avrasya tüneline zam yapildi

Yol, köprü yapmak yerine trafik ile boğuşan illerin bütün ilçelerini kapsayan adam akıllı bir metro hattı kurulsa insanlar daha mutlu olurlar. Şu fiyatları gördükçe yaşadığım şehirden tiksiniyorum.

Devletin kullanımı teşvik edip, vatandaşlar için uygun fiyata dayalı politikası olması lazım değil mi ?

Anlam veremiyorum...

Arkadaşlar kusura bakmayın ama yazacağım. Yandaş medya, sabah akşam 'CHP şöyle, CHP böyle' diyeceğine; adam olsun da zam haberlerini versin! Pazardaki, marketteki fiyatları versin! 5 kuruş indirim olunca koca koca manşet atanlar, zam olunca görmezden geliyorlar. Sabah akşam CHP'ye ve muhalefete yüklenen bir havuz medyası var. Halkını kandıran, taraf tutan, gerçekleri gizleyen bir medya var. Yazıklar olsun mesleklerine de, yandaşlıklarına da! Böyle bir medya da yazıklar olsun!

Kusura bakan yok zaten, buradaki herkes seninle aynı fikirde. İktidar yandaşları bile iktidarı savunamaz hale geldi son zamanlarda. Bunların savunulacak bir tarafı kalmadı ki zaten

Tek övünç kaynakları "Yol yaptık - köprü yaptık" demek. Bu tünelleri köprüleri fahiş fiyatlar ödeyerek kullanacaksam ben ne anladım yapılan bunca otoyol projesinden?

Yalnızca yeraltı ulaşım sistemi olan metrodan çok memnunum. İş saatleri dışında gitmek istediğin noktaya rahatça ulaşabiliyorsun. Kız arkadaşımı evine bırakmak için kilometrelerce yol gitmeme gerek kalmıyor gibi gibi.

Maalesef ATV gibi kanallar böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…