Avria "mert" üyesinin yaptığı dolandırma ve RAT olayları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@562410 o zaman bu loader nedir, sen bu arkadaştan VP satın almıyor muydun? Loader ne alaka?

VP neden satın alıyim çoğu dolandırdı zaten.

Dostum seni burada doxlamak istemiyorum haberin olsun tokat attın tokatlandin burada ağlamayın konu kilit.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-07-22-16-16-10-551_com.discord-edit.jpg
    68,8 KB · Görüntüleme: 171
@183206 bu durum yönetim ekibine bildirilebilir. Kendinizi raporlayarak özel bir durum olduğunu belirtirseniz zaten özel mesaj başlatırlar. Dolandırıcıların forumda barınması gerektiğini savunmuyorum, tam tersine uzaklaştırılsınlar da bu olay forum dışında olmuş ve forum dışında yaşanan bir olayın da kesinlikle forum içerisine taşınması mantıklı değildir.
@562410 dediğinden hiçbir şey anlamıyorum. Arkadaşa loader isimli gönderdiğin şey neydi o hâlde?

Paneli varsa bildirseydin direkt ?

@183206 forum dışında bir dolandırıcılık olayı oluyor ve doğrudan konusu forumda açılıyor. Bunu mantıklı bulmuyorum işte. Bizim burada yapabilecek bir şeyimiz yok, durum yönetim ekibine bildirilirse de onlar da en fazla forumdan yasaklar. Onların da yapabilecek bir şeyi yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…