@183206 bu durum yönetim ekibine bildirilebilir. Kendinizi raporlayarak özel bir durum olduğunu belirtirseniz zaten özel mesaj başlatırlar. Dolandırıcıların forumda barınması gerektiğini savunmuyorum, tam tersine uzaklaştırılsınlar da bu olay forum dışında olmuş ve forum dışında yaşanan bir olayın da kesinlikle forum içerisine taşınması mantıklı değildir. @562410 dediğinden hiçbir şey anlamıyorum. Arkadaşa loader isimli gönderdiğin şey neydi o hâlde?
@333365 Ben de konudan pek bir şey anlamadığım için ticaret forumdaki al-sat kategorisinde geçmiştir diye düşündüm. Eğer orada geçmediyse haklısınız. Polis yerine Technopat'a gelmek saçma. Doktora gitmek yerine buraya soranları da geçti bunlar.
@183206 forum dışında bir dolandırıcılık olayı oluyor ve doğrudan konusu forumda açılıyor. Bunu mantıklı bulmuyorum işte. Bizim burada yapabilecek bir şeyimiz yok, durum yönetim ekibine bildirilirse de onlar da en fazla forumdan yasaklar. Onların da yapabilecek bir şeyi yok.
@Ella Freya@Emre C Gerçekten, dolandırıcı ve insanlara virüs yaymaya çalışan birinin bu formda barınması ne kadar doğru? Birkaç gün sonra bu formdan virüs yaymaya çalışmayacağı ne malum?