Avrupa Espor Şampiyonları Yurda Döndü

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Avrupa Espor Şampiyonları Yurda Döndü
Avrupa Üniversitelerarası Espor Şampiyonası’nda Avrupa şampiyonu olan BAU Esports takımı ülkeye döndü. Düzenlenen basın toplantısında konuşan BAU Esports Danışmanı Serhat Bekdemir, “Takımımız, 11 ülkeyi yenerek Avrupa şampiyonu oldu. Önümüzdeki ay Çin’deki dünya kupasında hem ülkemizi, hem de Avrupa’yı temsil edecekler” dedi. İspanya‘nın Tenerife kentinde oynanan ‘University Esports Masters League of Legends’ finalinde Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) […]

Devamı: Avrupa Espor Şampiyonları Yurda Döndü
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

İşe girmelerini sağlayacak mı bu başarılar? Sağlamayacaksa üniversitelerde yapmanın çok da mantıklı olmadığını düşünüyorum. Spor yapılabilir ama E-Spor bence uygun değil.
CS:GO'da alınan başarılar ana haberlere konu oluyor. Sen hiç LoL ile ilgili bir haber gördün mü?
Bu arada LOL haberlere E-Spor olarak 4-5 defa çıktı, CS:GO 1 kere E-Spor olarak çıktı. CS:GO'nun geri kalanı minecraft yasaklanıyor da kanı ve şiddeti göstermek için ve internette bıçak satılıyor haberlerinde gösterildi...

İşe girmelerini sağlayacak mı bu başarılar? Sağlamayacaksa üniversitelerde yapmanın çok da mantıklı olmadığını düşünüyorum. Spor yapılabilir ama E-Spor bence uygun değil.
İş ile ne alakası var? Adam isterse futbol turnuvasına katılır isterse E-Spor. Ne kadar boş düşünceler bunlar. Üniversiteliler E-Spor yapamaz(!) Ne hadlerine? Başarıları mı rahatsız ediyor anlamıyorum.

Spor sadece fiziksel bir aktivite değildir. Zihinsel olarakta yapılır. Misal; satranç. Erkenden girişim gösteremezsek ilerde tüh keşke eskiden akıl etseydik dememek için çaba göstermemiz gerekiyor. Hızla gelişen bir spor oldu.

League Of Legends oyununun ve Türkiye ofisinin Türk E-Sporuna yaptığı katkıyı şu ana kadar hiç bir E-Spor başaramadı. Tabi ki bütün dallarda CS:GO - PUBG- DotA 2 çok iyi oyuncularımız mevcut lakin hiç biri Türkiye CS:GO Birinciliği hariç daha öncesinde kendini bu kadar tanıtamamıştı. LoL sürekli aktif turnuvalar düzenlemesi sürekli aktif çalışan bir Community sisteminin bulunması. Gençlerin buraya yönelip biraz para kazanarak ailesine bakın ben burda başarılı olabiliyorumu göstermesinden kaynaklı olarak popülerleşti. Yaptıkları reklam çalışmaları ile Gönüllülük esaslı projeler ile örneğin:Braum adlı şampiyon skinlerinin ve o dönemki bütün skin gelirlerinin Soma maden kazasında kayba uğramış insalara yardım olarak gönderilmesi gibi. Üniversiteler ilk LoL E-Spor takımlarına yöneldi. Spor klüpleri keza öyle E-Sporcular için çok büyük kapılar açtılar açmaya da devam etmekteler.

İş ile ne alakası var? Adam isterse futbol turnuvasına katılır isterse E-Spor. Ne kadar boş düşünceler bunlar. Üniversiteliler E-Spor yapamaz(!) Ne hadlerine? Başarıları mı rahatsız ediyor anlamıyorum.
Hahahaha. :D Güldürdün gerçekten. Bu düşüncelerle devam edin siz.
Spor sadece fiziksel bir aktivite değildir. Zihinsel olarakta yapılır. Misal; satranç. Erkenden girişim gösteremezsek ilerde tüh keşke eskiden akıl etseydik dememek için çaba göstermemiz gerekiyor. Hızla gelişen bir spor oldu.
Çok şükür öyle bir sorunum olmadı. Kendimi bildim bileli satranç oynuyorum.

Çok şükür öyle bir sorunum olmadı. Kendimi bildim bileli satranç oynuyorum.
Evet bende 18 yaşındayım 2. sınıftan beri turnuvalara katıldım okul, ilçe ve il de başarılar gösterdim de konumuz bu değil. Kilo ya da o gibi hastalıkları olanlar için ekstra bir spor dalı. :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı