Avrupa mı? Amerika mı?

690889

Centipat
Sizce neresi daha avantajlı? Sebepleriyle birlikte belirtirseniz sevinirim.

Ben Amerika'ya giderdim ama bazı bölgeleri tehlikeli diye duydum. Ne kadar doğru bilemem.

Sizce neresi daha avantajlı? Sebepleriyle birlikte belirtirseniz sevinirim.
Dünya üzerinde Amerika kadar avantajlı başka bir ülke daha yok maalesef. İnsanların hayranlık duyduğu her şeyin ana merkezi orada, Avrupa'da daha güvende olursunuz ama Amerika'daki imkanların pek çoğu Avrupa'da dahi yok.

Amerika kendi başına dünyadan ibaret kendi Fast food markaları var giyim markalarının çoğu onlara ait bütün dizilerin galaları orada yapılıyor fakat tek eksiği tarihten yoksun olmalarıdır. Sadece övünecekleri şey barış politikaları altında insan katliamları yapmalarıdır.

Aranan niteliklere göre değişir. Avrupa'nın özellikle belli bölgelerinde hayat çok daha sakin bizim laylaylom dediğimiz tarzdan. Güvenlik açısından da daha iyi ve şahsi görüşüm insanı da Amerikan insanlarından daha sıcakkanlı. Bir diğer tarafta Amerika ise hayata dair her türlü alanda sana fırsatlar ve avantajlar fırlatan bir ülke eğer ne yaptığını biliyorsan. Güvenlik açısından berbat orada tanıdıklarımdan aldığım duyumlara göre ve eğitim açısından da pek iç açıcı değil yani gidersen insanlar konusunda çok benzer noktalar fark edeceksin.

Avrupa bence. Amerikada anayasa olarak, güvenlik olarak belli bir eyalet sayısı vardır ama avrupada istediğin ülkeye git, her yer güvenli neredeyse. Her yerde standart kurallar var. Ekonomisi de kötü değil.

Sosyal devlet anlayışından dolayı bize Avrupa alışması daha kolay. Sosyal devlet hizmetlerini bir yana koyarsak ABD olabilir ama bana göre Avrupa daha cazip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…