GeForce NOW Avrupa nasıl alınır?

Hasanxcd

Decapat
Makaleler
1
GeForce NOW Avrupa alacağım daha önceden Ultimate kullanmıştım. Sorun olmadan kullanmıştım. Ancak şu anda ücretsizle bir deneyim dedim GeForce NOW ülkenizde bulunmuyor diyor. Ücretsiz diye mi yoksa komple böyle mi artık?

Son düzenleyen: Moderatör:
Vpn ile giriyorsunuz.

Hocam İtemşatış, itempazar gibi sitelerde Avrupa sunucusu üyeliği satıyorlar. Ortak erişim hesabı değil. Hesabı sadece size veriyorlar ve VPN'e gerek yok.

Ücretsiz için oyuna girene kadar VPN kullanmanız gerekiyor, ücretlide VPN gerekmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sırası daha az ama globale göre çok çok daha yavaş ilerleyen bir sıra.
30-35 kişi sıra oluyorda 30 dk oyun için sıra değmez. Yurtdışında 1 saat sanırım.

30-35 kişi sıra oluyorda 30 dk oyun için sıra değmez. Yurtdışında 1 saat sanırım.
Evet yurtdışında 1 saat ayrıca geçen Türkiye ücretsizde tekrar denedim 35 kişilik sıra yaklaşık 45 dakikada falan geçti ve sadece 30 dakika oynanılıyor.

Evet yurtdışında 1 saat ayrıca geçen Türkiye ücretsizde tekrar denedim 35 kişilik sıra yaklaşık 45 dakikada falan geçti ve sadece 30 dakika oynanılıyor.
Ben bu yaz için satın aldım. CS2’de kasıyor, Fortnite kasıyor. 2050 PC vermişler herhalde RTX açmaya korkuyor insan

Buyur bu konuda rehberim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…